Şu an piyasada bundan daha alınabilir bir sistem var mıdır? 4.000 TL bütçeyi aşmayacak şekilde?
Bunu alıp kullanmakta olan varsa yorumlarını merak ediyorum. 1-1.5 ay içerisinde maaşım yattığında alacağım sistemi. @foreignersgod hocam almış sanırım. Forumda dolaşırken isminin altında aynı parçaları gördüm. Sistemle ilgili deneyimlerini buraya aktarırsa sevinirim.
Benim elime 2 gündür ulaştı. Bir nasip olmadı deneyimlemek Sözde itopya parçaları deneyip gönderiyor. Bilgisayar SSD'yi okumuyordu hâlâ okumuyor. Yarın uzman birine göstereceğim umarım SSD bozuk değildir de garanti ile uğraşmam.
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
Benim elime 2 gündür ulaştı. Bir nasip olmadı deneyimlemek Sözde itopya parçaları deneyip gönderiyor. Bilgisayar SSD'yi okumuyordu hâlâ okumuyor. Yarın uzman birine göstereceğim umarım SSD bozuk değildir de garanti ile uğraşmam.
Ben DADG2 almıştım benim de SSD'm okumuyordu. Diğer taraftaki kapağı çıkarın. Muhtemelen SSD'ye PSU kablosu bağlamadılar ya da SSD anakarta bağlı değildir. Bir kablo takarak kolayca halledersiniz.
Bence 4000 TL bandında en mantıklı PC şu.
İçinde Ryzen 5 2600 var B450 anakart Asus GTX 1660 Ekran kartı. Kaliteli bir 480 GB SSD var. İdare eder bir kasa ve 600 W 80+ Bronz PSU var. İlerde bir 8 GB RAM daha eklenerek uzun süre normal bir kullanıcıyı üzmeden götürür gibime geliyor.
Vatan şubesi neredeyse her ilde var gidip yerinde incele ve Vatan güvenceside bu fırsat ürününü al.
VATAN GAMING STUDIO SİSTEMİ-AMD 2600-ASUS TUF GTX1660-ASUS B450M-K-480GB-8GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
İntel sistem almak istersen şu var 100 TL daha pahalı.
VATAN GAMING STUDIO SİSTEMİ-INTEL 9400F-ASUS TUFGTX1660-ASUS TUF H310M-480GB-8GB fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Ben aldım 1 haftadır kullanıyorum. MSI GTX 1660 Gaming X var bir tek değiştirdiğim. En fazla 60 dereceyi gördüm BF1'de Ultra'da, rahat rahat oynatıyor. CS:GO'da 400'leri görüyorum lowda. Kaçırma bence ve son olarak sorun cıkmadı hiç.