Donanım Dersi Ödevi için tavsiyeleriniz

Makaleler
45
Yer
Kırşehir
Arkadaşlar; Donanım dersinden bir ödev aldım. Haftaya bugün sunumumu yapacağım. Aslında ben ekran kartlarını istiyordum fakat başka birisi ben iyi biliyorum diyerek aldı. O günü sabırsızlıkla bekliyorum. Bir https://www.technopat.net/forum üyesi olarak gerekli yerlerde arkadaşı sürekli bozacağıma emin olabilirsiniz.

Benim konuma gelince... HDD, SSD, harici diskler ve USB bellekleri anlatacağım. Sizce hangi kaynaklardan yararlanmalıyım ? Tavsiyelerini bekliyorum. Recep Baltaş'ın videolarda anlattığı her şeyden bahsedeceğim. Onun dışında, nerede yapıldığı, ne zaman yapıldığı vs. bunları anlatacağım. Kaynak önerilerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum.
Aynı zamanda özel bir arkadaşım da LCD, LED ve Plazmayı ödev olarak aldı. Ona da elimden geldiğince yardım edeceğim. Bu konuda da tavsiyelerinizi bekliyorum...

Hazırlayacağım slaytın sonunda
KAYNAK: https://www.technopat.net/forum
yazacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
HDD'nin, SSD'nin, flash belleklerin çalışma mekanizmasını anlatabilirsin. Örneğin HDD'deki okuma/yazma kafası disklere değmiyor, üstelik saç telinden kısa bir mesafesi var disklere...
SSD ile HDD farkını kesin anlatmalısın. Sonuçta biri doğanın gücünden diğeriyse tamamiyle teknolojiden faydalanıyor. SSD'lerin önemli özellikleri mesela. Tepkime süreleri. Flash bellek alırken nelere dikkat etmeli... Örneğin okuma ve yazma hızı, USB 3.0'da kullanma gibi.

Casper dolandırıcılığını anlat, Recep abinin ekran kartları ile yorumları videosundan kesitler sun. Hocanın gözüne girersin hem çünkü dolandırıcılığa karşı bir adım atmış olursun ve bilinçlendirirsin. Bak maddeledim belki işine yarar.

-TTNET phorm
-Casper rezaletleri(bios update yapamıyorsun, markasız anakart vs.)
-Ekran kartlarında GB'ın önemsizliği
Ayrıca donanım olarak
-PS4
-Organik LED monitörler(istersen arkadaşına ver bu konuyu)
-CUDA-Streaming bilgilendirme
-Overclock
.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…