A AnanasMuhittin Hectopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2022 #1 Bu ayar açıkken GPU kullanımım azaldı ve bu da oyunda kasmanın azalmasına sebep oldu. Bu ayarın bir zararı var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Eylül 2022
Bu ayar açıkken GPU kullanımım azaldı ve bu da oyunda kasmanın azalmasına sebep oldu. Bu ayarın bir zararı var mı?
vusratçı Hectopat Katılım 5 Nisan 2022 Mesajlar 242 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 25 Eylül 2022 #2 Uzun zamandır bu ayarı bazı oyunlarda açık kullanıyorum, ben şahsen pek bir zararını göremedim. Artı 0 Eksi
KS KS A AnanasMuhittin Hectopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2022 #3 vusratçı dedi: Uzun zamandır bu ayarı bazı oyunlarda açık kullanıyorum, ben şahsen pek bir zararını göremedim. Genişletmek için tıkla... ısınma yapar mı? Artı 0 Eksi
vusratçı dedi: Uzun zamandır bu ayarı bazı oyunlarda açık kullanıyorum, ben şahsen pek bir zararını göremedim. Genişletmek için tıkla... ısınma yapar mı?
vusratçı Hectopat Katılım 5 Nisan 2022 Mesajlar 242 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 25 Eylül 2022 #4 AnanasMuhittin dedi: ısınma yapar mı? Genişletmek için tıkla... Laptop kullandığım için 75-80 dereceleri 2.4ghz'de dahil gördüğüm oldu. Ama sorun benden kaynaklanıyordu, termal macununu yenilediğim zaman bu dereceler oyundan oyuna değişti. Artı 0 Eksi
AnanasMuhittin dedi: ısınma yapar mı? Genişletmek için tıkla... Laptop kullandığım için 75-80 dereceleri 2.4ghz'de dahil gördüğüm oldu. Ama sorun benden kaynaklanıyordu, termal macununu yenilediğim zaman bu dereceler oyundan oyuna değişti.