Donanım kimliği ile sürücü bulma

Makaleler
1
Donanım kimliğini aşağı bıraktığım Wi-Fi adaptörün sürücüsüne ihtiyacım var. Aslında tam olarak sürücüye ihtiyacım var mı bilmiyorum, ikisinde de sürücü kurmadığım bilgisayarların birinde çalışırken diğerinde çalışmıyor. İkisinde de Windows 11 Pro kurulu. Çalışmayan bilgisayarda "USB aygıtı tanınmadı" hatası alıyorum. Farklı portlara takmayı denedim ancak düzelmedi. Donanım kimliğini, aygıtın çalıştığı bilgisayardan kopyaladım.

USB\VID_0BDA&PID_F179&REV_0000 USB\VID_0BDA&PID_F179

@Enes3078.

Bunu dene Wİ-Fİ Sürücü

Kurulum için rehber:

Not: Link açılmaz ise bağlantının üzerine gelip sağ tık kopyala yap sonra tarayıcıda yeni sekme açıp yapıştır yap ve enter tuşuna tıkla.

Son düzenleme:
Aşağıdaki sürücüyü dener misiniz? Sonucu paylaşırsanız sevinirim. :)

Kurulum için:

Not: URL açılmazsa URL'yi tarayıcının sekme kısmına sürükleyip indirmeyi başlatabilirsiniz.

Enes hocam ilk ben paylastım ama neyse.

Değil mi değil mi 🙃

Bilmem farkında mısınız ama mesajlar aynı anda yazıldı, ona ek olarak benim paylaştığım rehberi sonradan mesajınıza eklediniz. Son olarak attığınız ilk şey DevID'nin yazılımını kuruyor ve ikincisi de çalışmıyor. Lütfen bir şey demeden önce kesin emin olmadan iğneleyici ifadeler kullanmayın. Burada hiç kimseyle yarıştığım yok zira tek amacım insanlara yardımcı olmak, bunu da belirteyim. :)

@Enes3078, @ZLSYP; rehberdeki 2 yöntemi de denedim ancak ekteki hatayı alıyorum. Cihaz aygıt yöneticisinde şöyle gözüküyor:
1647724059705.png

Bu da kurduktan sonra aldığım hata:
1647723977002.png

1647724111901.png

Yapabileceğim bir şey var mı? Bilgisayarın birinde çalışırken diğerinde çalışmamasına anlam veremiyorum. USB 2.0 ve 3.0 portlarını denedim.

Sorun devam ediyor.

Boş bir zamanda TeamViewer ile işlem gerçekleştirmeyi deneyebilirim. Belki de direkt olarak aygıt arızalıdır, ona da bakarız. Yine de paylaştığım ile tekrar kurulum yapmayı deneyebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı