Donanım kimliğini aşağı bıraktığım Wi-Fi adaptörün sürücüsüne ihtiyacım var. Aslında tam olarak sürücüye ihtiyacım var mı bilmiyorum, ikisinde de sürücü kurmadığım bilgisayarların birinde çalışırken diğerinde çalışmıyor. İkisinde de Windows 11 Pro kurulu. Çalışmayan bilgisayarda "USB aygıtı tanınmadı" hatası alıyorum. Farklı portlara takmayı denedim ancak düzelmedi. Donanım kimliğini, aygıtın çalıştığı bilgisayardan kopyaladım.
İçerisinden herhangi bir Setup (kurulum) dosyası çıkmayan sürücüleri nasıl yükleyeceÄinizi bu rehberde gösteriyoruz. Her sürücü kurma iÅlemi birbirinin
www.technopat.net
Not: Link açılmaz ise bağlantının üzerine gelip sağ tık kopyala yap sonra tarayıcıda yeni sekme açıp yapıştır yap ve enter tuşuna tıkla.
İçerisinden herhangi bir Setup (kurulum) dosyası çıkmayan sürücüleri nasıl yükleyeceÄinizi bu rehberde gösteriyoruz. Her sürücü kurma iÅlemi birbirinin
Bilmem farkında mısınız ama mesajlar aynı anda yazıldı, ona ek olarak benim paylaştığım rehberi sonradan mesajınıza eklediniz. Son olarak attığınız ilk şey DevID'nin yazılımını kuruyor ve ikincisi de çalışmıyor. Lütfen bir şey demeden önce kesin emin olmadan iğneleyici ifadeler kullanmayın. Burada hiç kimseyle yarıştığım yok zira tek amacım insanlara yardımcı olmak, bunu da belirteyim.
Boş bir zamanda TeamViewer ile işlem gerçekleştirmeyi deneyebilirim. Belki de direkt olarak aygıt arızalıdır, ona da bakarız. Yine de paylaştığım ile tekrar kurulum yapmayı deneyebilirsiniz.