EvetEkran kartı için mi?
Onuda denedim ordaki driver bile aynı hatayı veriyor -_-O zaman şöyle yapalım.
DDU yardımıyla başta yaptığınız gibi tüm NVIDIA öğelerini ve sürücülerini kaldırın. Bundan öncesinde Windows Update'i duraklatmaya alın, otomatik olarak güncelleştirme almasın yani.
Sonrasında aşağıdaki bağlantıdan GeForce Experience'ı kurun ve güncelleştirmeleri denetleyin. Otomatik olarak en güncel ekran kartı sürücüsünü size sağlaması gerek.
![]()
NVIDIA App'i İndir
PC oyuncuları ve içerik oluşturucular için vazgeçilmez yol arkadaşı.www.nvidia.com
Şunuda belirteyim, Benim ekran kartım DDR3 bence bu güncellemeler DDR5 ekran kartlarına geliyor.O zaman şöyle yapalım.
DDU yardımıyla başta yaptığınız gibi tüm NVIDIA öğelerini ve sürücülerini kaldırın. Bundan öncesinde Windows Update'i duraklatmaya alın, otomatik olarak güncelleştirme almasın yani.
Sonrasında aşağıdaki bağlantıdan GeForce Experience'ı kurun ve güncelleştirmeleri denetleyin. Otomatik olarak en güncel ekran kartı sürücüsünü size sağlaması gerek.
![]()
NVIDIA App'i İndir
PC oyuncuları ve içerik oluşturucular için vazgeçilmez yol arkadaşı.www.nvidia.com
Sürüm 1909 (İS derlemesi 18363.959)Peki bütün NVIDIA sürücülerini DDU ile kaldırdığınızda bilgisayar yeniden başladıktan sonra Windows Update otomatik olarak bir sürücü temin etmiyor mu? Ya da manuel olarak güncelleştirmeleri denetleyin, otomatik olarak bir sürücü kurması gerekli.
Hangi Windows sürümünü kullanıyorsunuz? Arama çubuğuna "winver" yazarak öğrenebilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.