Donanım konusunda kendimi geliştirmek istiyorum ne yapmalıyım?

HardRock

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayara ve elektriğe ilgim var. Bilgisayarın parçalarını iç donanımını öğrenmek istiyorum. Önceden hep site açmayı düşünüyordum fakat içerik yazamadıktan sonra sitenin boşuna oldugunu anlayınca donanıma geçmeye karar verdim. Sizce nerden başlamalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk olarak pek bir şey yapamasan da donanım haberlerini takip etmeye çalış. Donanımla ilgili bir ürün eline geçtiği zaman onu araştır, yapabiliyorsan incele.

Mesela evinde kullanmadığın eski pc varsa sök parçaları tekrrar topla.

Arkadaşlar benim konuyada bakın.

Son düzenleyen: Moderatör:

Eğitimini alman gerekir, inceleme videosu veya donanım haberleri sana yardımcı olmaz.
Morris Mano’nun Sayısal Tasarım ve Bilgisayar Sistemleri Mimarisi kitapları var onlar yardımcı olur.

Belli bir seviyeye kadar Technopat Sosyal'de takılman yeterli bence. Bende geçen sene bu zamanlar technopata kayıt oldum ve şuanda tanıdığım çoğu insandan daha çok donanım bilgim var. Tabiki sadece kayıt olmakla bitmiyor en azından iki günde bir girip şu sitenin sağ tarafında güncellenen haberleri hiç durmadan okurum. Youtube'da sürekli inceleme videosu izlerim sizde bu şekilde başlayabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…