Satılık Donanım parçaları

Arkadaşlar merhaba. AM5 sisteme geçiş yaptığım için önce ki parçalarımı satıyorum. Özelliklerini tek tek yazacağım.

Fiyatlar revize edilmiştir!

İşlemci: AMD Ryzen 5 5600. ürünü sıvı soğutma ile kullandım. Kutusu, stok fanı mevcut. Stok fanı hiç kullanılmadı. 15 dakikalık AIDA64 testi yaptım ve 64 dereceyi geçmedi. Sorunsuz bir ürün. Kırık, eğik PIN'i bulunmuyor. Ankara içi elden diğer şehirlere havale sonrası kargo yapabilirim. Fiyat: 2950 TL.

Anakart: Gigabyte B450M S2H. AMD Ryzen 5 5600 ile kullandım. Sorunsuz, sıkıntısız bir ürün. Garantisi yok, kutusu mevcut. Ankara içi elden diğer şehirlere havale sonrası kargo yapabilirim. Fiyat: 1900 TL.

RAM: Kingston HyperX Fury 2x8 16 GB DDR4 2666 MHz. Garantisi yok, kutusu mevcut. Sorunsuz bir ürün. Ankara içi elden diğer şehirlere havale sonrası kargo yapabilirim. Fiyat: 800 TL.

Sıvı soğutma: Corsair H100X. Ürünü Ryzen 5 5600 ile kullandım. Herhangi bir sorunu sıkıntısı yoktur. Fanların yapraklarında herhangi bir kırık, çatlatma yoktur. Sorunsuz, sıkıntısız bir ürün. Ankara içi elden diğer şehirlere havale sonrası kargo yapabilirim. Fiyat 1350 TL.

Ekran kartı: XFX RX 6700. 09.04.2023 tarihli Tebilon üzerinden alınma. Kutusu vardır, garantisi devam etmektedir. Mining yapılmadı. Temiz kullanıldı. Her hafta düzenli olarak toz temizliği yapıldı. İçi hiç açılmadı. Arka etiketi üzerinde duruyor. Ankara içi elden diğer şehirlere havale sonrası kargo yapabilirim. Fiyat: 7250 TL.

Son düzenleme:
İşlemci ve RAM @DarKSaGaa arkadaşa satıldı. Bugün tarafına kargolandı. Diğer parçalar hala satılık.

Ürünlerin arasına monitör eklenmiştir. Monitör özellikleri:

ASUS VG24VQE 165 Hz Curved VA panel. Hatasız, kırıksız, çiziksiz, ölü pikselsiz bir monitör. 2K monitöre geçiş yapacağım için satıyorum. 31 Aralık 2024 yılına kadar garantisi devam etmektedir. Aktif olarak kullanıyorum. Hepsiburada üzerinden satın aldım. Fiyat olarak aklımda bir şey yok. Tekliflerinizi bekliyorum.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı