Donanım parçası almak için Black Friday beklenmeli mi?

SifonsuzHome

Femtopat
Katılım
26 Eylül 2020
Mesajlar
9
Evet arkadaşlar bir B450-B550 anakart ve bir Ryzen 3000-4000 serisi işlemci almayı düşünüyorum. Tabii Ryzen Zen 3 ne zaman çıkacaksa, bunun için kara cuma 2 ay beklenmeli mi? Ryzen 3000 serisinin fiyatları neden kabarık? Stok mu bulunmuyor sizce?
 
Ülkemizde "Black Friday", "Efsane, Hayırlı, Müthiş" gibi ifadeler alarak yer alıyor ama bu kelimelerin karşılığını pek veremiyor. İndirim öncesi artan fiyatlar, %15'ten dev indirim çıkarmalar, abuk subuk şeyleri gözümüze sokmalar derken böyle böyle süresini tamamlıyor. Evet, bir ihtimal indirime denk gelebilirsiniz ama kesin konuşmak doğru olmaz. Dövizin seyri de ortadayken aşırı ümitli olmayın.
 
Bu zamanda kesinlikle beklenilmeli. Black Friday için gerekli zamlamalar yapıldı. %19 zam yapıp %20 indirimle satıyorlar. Azıcık da olsa ucuza geliyor.
 
Gerçekten ciddi indirim olursa cumayı beklemeden de alınabilir bence. En sağlam indirimler günübirlik oluyor, anlık oluyor. Akakçe°de falan da gözükmüyor genelde anlık indirimler. Bence her gün sabah akşam takipte olun. Zaten iki ay beklerim diyorsanız aceleniz yoktur ve illa ki iki ayda indirim yakalarsınız. En olmadı cumada alırsınız.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı