Merhaba, NH.Q6ZEY.002 Nitro 5 serisi Gaming laptop kullanıyorum. Bilgisayarın herhangi bir donanımının sorunsuz çalıştığından emin olmak için yük altına sokup FPS test yapabileceğim program var mı?
Merhaba, nh. Q6zey. 002 Nitro 5 serisi Gaming laptop kullanıyorum. Bilgisayarın herhangi bir donanımının sorunsuz çalıştığından emin olmak için yük altına sokup FPS test yapabileceğim program var mı?
Merhaba, NH.Q6ZEY.002 Nitro 5 serisi Gaming laptop kullanıyorum. Bilgisayarın herhangi bir donanımının sorunsuz çalıştığından emin olmak için yük altına sokup FPS test yapabileceğim program var mı?
MSI Afterburner is the world’s most recognized and widely used graphics card overclocking utility. It provides detailed overview of your hardware and comes with some additional features like customizing fan profiles, benchmarking and video recording.
O zaman FurMark programını kullanabilirsiniz. Hayır garanti dışı kalmaz. Yalnız dizüstü bilgisayar kullanıyorsunuz ve FurMark testi ekran kartını tabiri caiz ise resmen ağlatıyor. Test esnasında özellikle sıcaklık ve fan seviyesini sıkı bir şekilde takip edin.
O zaman FurMark programını kullanabilirsiniz. Hayır garanti dışı kalmaz. Yalnız dizüstü bilgisayar kullanıyorsunuz ve FurMark testi ekran kartını tabiri caiz ise resmen ağlatıyor. Test esnasında özellikle sıcaklık ve fan seviyesini sıkı bir şekilde takip edin.
Sonradan düzenleyip Memtest programını koymuştum ama Prime95 aklıma gelmemişti teşekkürler.