Donanıma ayrılmış RAM nasıl düzeltilir?

IYSA

Decapat
Daha fazla  
RAM
16
SSD veya HDD modeli
256gb
Ekran kartı
AMD Readon Vega 8 Graphics (2GB)
Anakart
Asus Vivobook 15 X515DA
İşlemci
takma adı: Picasso Rayzen 5-3500u
1676073129741.png

Şimdi bende bir laptop ben buna zamanında 8 GB ekledim o zamanda bu sorunu yaşadım ama bir program vardı bu program bunu 10GB'den 2 GB'ye düşürmüştü şimdi ise bilgisayara format attım fakat bu programı bulamıyorum yine bir formdan bulmuştum. Windows'un kendi ayarlarında bu düzeltilmiyor denedim hepsini programı bulamadığımdan. Laptopu söküp SSD RAM ve internet alıcısının pimlerini temizledim yine aynı. İnternette bir sürü formda bu sorun var ve hiçbirinde çözüm yok. Yani bana o program lazım yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eki Görüntüle 1664292

Şimdi bende bir laptop ben buna zamanında 8 GB ekledim o zamanda bu sorunu yaşadım ama bir program vardı bu program bunu 10GB'den 2 GB'ye düşürmüştü şimdi ise bilgisayara format attım fakat bu programı bulamıyorum yine bir formdan bulmuştum. Windows'un kendi ayarlarında bu düzeltilmiyor denedim hepsini programı bulamadığımdan. Laptopu söküp SSD RAM ve internet alıcısının pimlerini temizledim yine aynı. İnternette bir sürü formda bu sorun var ve hiçbirinde çözüm yok. Yani bana o program lazım yardımcı olursanız sevinirim.
O diğer 6gb normalde apu ekran kartlarına aktarılıyor bende de 12-13 gb gözüküyordu fakat benim harici bir ekran kartım olduğu için apu yu 500mb ye düşürdüm şuan belleğim 15.5gb fakat senin biosta nerde bilmiyorum o ayar ondan dolayı olabilir ama.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı