DonanımHaber Mobil Sürümdeki Bug ve Eksikler

Makaleler
287
Yer
İstanbul
DonanımHaber Mobil sürümü kullanarak bana atılan özel mesaja cevap vermeye çalıştım ama mümkün olmadı. Metin editör sapıttı. Alt satıra yazdıklarım üst satıra gitti. Ayrıca siz yazarken sistem taslak olarak kaydetmiyor. Telefon kapanınca onca yazdıklarım heba oldu. Oysa ki bizim forumda yazdıklarınız taslağa kaydediliyor. Yanlışlıkla pencere falan kapanıyorsa "Restore Auto-Saved Content" deyip yazdıklarını geri yükleyebiliyorsunuz. DH 2006 sürüm forum yazılımı kullandığı için bu tür hatalar forumda çok. Kökten bir güncelleme yapmaları şart bence.

Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Sitede değişime gidileli 2-3 ay oluyor galiba ama sanırsam sistemi tam oturtamadılar daha. Önceleri siteye girince özel mesaj uyarısı verirdi; gelen kutusuna bakardın mesaj yok, sonra düzeltmeye mi çalıştılar artık ne olduysa adama özel mesaj geliyor bu sefer de uyarısı çıkmıyor millet günlerce karşıdan cevap bekliyor. Cevaplanan ve favori mesajlar kısmı ayrı sıkıntıydı zaten. Bence hiç bozmayacaklardı eski sistem daha güzeldi.

Hatalar olabilir. Yeni güncellenen bir sistemde ama az önce giriş yaptığımda foruma bile giriş yapmıyor. Foruma ait asp dosyaları bile hata veriyor. Bence böyle bir sıkıntı az da olsa kötü bir görüntü yaratacağını düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Valla buglar ve açıkları falan değil de konu ile alakasızca bir şey söylüyorum, ben böyle yüksek hit’ li bir site nasıl oldu? Kaç yılda nerden nereye geldiler, ben hayrete düşüyorum. Adamlar dünyayı geziyor, helal olsun. Benim açımdan ekipte çok sağlam. (Editörlerden bahsediyorum forum yöneticilerini tanıyorum. )

Birde reklam veren firmalar hakkında yorumları resmen elekten eleyip gözden geçiriyorlar, laf ettirilmiyorlar bu huylarını sevmiyorum. TT net'e laf ettirmeyen kuruluş. İnşallah ilerde Technopat böyle olmaz.

vBulletin destekliyor mu bilmiyorum ama acaba technopat forumları da 'mobil versiyon' düşünüyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı