Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 21 Mart 2013 #11 Zaten var mobil sürüm
Dracul Picopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 123 Çözümler 1 21 Haziran 2021 #12 Sen o forumu kullanırken, bilgisayarının mavi ekran yada macOS kullanıyorsan, 90 farklı dilde, Kernel Panic mesajı vermediğine dua et diyorum.
Sen o forumu kullanırken, bilgisayarının mavi ekran yada macOS kullanıyorsan, 90 farklı dilde, Kernel Panic mesajı vermediğine dua et diyorum.
The User 0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 3.008 Çözümler 73 Yer İstanbul 21 Haziran 2021 #13 Dracul dedi: Sen o forumu kullanırken, bilgisayarının mavi ekran yada macOS kullanıyorsan, 90 farklı dilde, Kernel Panic mesajı vermediğine dua et diyorum. Genişletmek için tıkla... 7 yıllık hortlatma. En uzunu bu heralde.
Dracul dedi: Sen o forumu kullanırken, bilgisayarının mavi ekran yada macOS kullanıyorsan, 90 farklı dilde, Kernel Panic mesajı vermediğine dua et diyorum. Genişletmek için tıkla... 7 yıllık hortlatma. En uzunu bu heralde.
Dracul Picopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 123 Çözümler 1 21 Haziran 2021 #14 The User 0 dedi: 7 yıllık hortlatma. En uzunu bu heralde. Genişletmek için tıkla... Konu gerçekten çok güzel. Yazmadan edemedim diyelim.
The User 0 dedi: 7 yıllık hortlatma. En uzunu bu heralde. Genişletmek için tıkla... Konu gerçekten çok güzel. Yazmadan edemedim diyelim.
erengore Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 12.027 Makaleler 9 Çözümler 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2021 #15 The User 0 dedi: 7 yıllık hortlatma. En uzunu bu heralde. Genişletmek için tıkla... Olağanüstü bir hortlatma olmuş. Dracul dedi: Konu gerçekten çok güzel. Yazmadan edemedim diyelim. Genişletmek için tıkla... Aynı şekilde.
The User 0 dedi: 7 yıllık hortlatma. En uzunu bu heralde. Genişletmek için tıkla... Olağanüstü bir hortlatma olmuş. Dracul dedi: Konu gerçekten çok güzel. Yazmadan edemedim diyelim. Genişletmek için tıkla... Aynı şekilde.
Gestus Hectopat Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 784 Çözümler 4 21 Haziran 2021 #16 Bende de 70 civarı mesaj yazmama rağmen mesaj sayısı 34 olarak gözüküyor.
ArslanbalaBörükan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 1.857 Çözümler 3 Yer Losgar 21 Haziran 2021 #17 Dracul dedi: Konu gerçekten çok güzel. Yazmadan edemedim diyelim. Genişletmek için tıkla... 7 yıllık konuyu da hortlatmazsın ya Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Dracul dedi: Konu gerçekten çok güzel. Yazmadan edemedim diyelim. Genişletmek için tıkla... 7 yıllık konuyu da hortlatmazsın ya Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et