BlueFear Kilopat Katılım 27 Mart 2014 Mesajlar 400 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2014 #1 Merhaba; Bildirim alanında "donanımı güvenle kaldır simgesi" birşey takılı olmadığı halde duruyor. Nasıl kaldırabilirim? Teşekkürler.
Merhaba; Bildirim alanında "donanımı güvenle kaldır simgesi" birşey takılı olmadığı halde duruyor. Nasıl kaldırabilirim? Teşekkürler.
D Dark Knighht Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Ağustos 2013 Mesajlar 2.331 Makaleler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2014 #2 Bilgisayarınızda başka yazıcı, bluetooth vs. varsa gitmez o simge. Sadece Usb bellekleri algılamıyor.
Bilgisayarınızda başka yazıcı, bluetooth vs. varsa gitmez o simge. Sadece Usb bellekleri algılamıyor.
BlueFear Kilopat Katılım 27 Mart 2014 Mesajlar 400 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2014 #3 Yazıcı, bluetooth vs takılı değil. Windows 8'e dün geçtim. USB ile yükleme yaptım. Yükleme bitince çıkardım usb'yi ve bir daha gitmedi simge. Aynı donanımlarla 7 kullanırken simge kalmıyordu orda.
Yazıcı, bluetooth vs takılı değil. Windows 8'e dün geçtim. USB ile yükleme yaptım. Yükleme bitince çıkardım usb'yi ve bir daha gitmedi simge. Aynı donanımlarla 7 kullanırken simge kalmıyordu orda.
recebg Megapat Katılım 27 Şubat 2014 Mesajlar 369 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sistem Destek Uzmanı 6 Mayıs 2014 #4 Aynısı bende de var ama takmıyorum harddiski gösteriyor.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 6 Mayıs 2014 #5 Birçok sebebi var. Mouse ve klavyeden olabilir. Takılı, harici bir şey kalmış olabilir. Kafaya takmaya değmez.
Birçok sebebi var. Mouse ve klavyeden olabilir. Takılı, harici bir şey kalmış olabilir. Kafaya takmaya değmez.
D Dark Knighht Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Ağustos 2013 Mesajlar 2.331 Makaleler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2014 #6 Bazen, daha önceden takmış olsanızda, klavyeyi filan takıp çıkardığınızda, tekrar yüklüyor. Belki ordan kalmış olabilir.
Bazen, daha önceden takmış olsanızda, klavyeyi filan takıp çıkardığınızda, tekrar yüklüyor. Belki ordan kalmış olabilir.
BlueFear Kilopat Katılım 27 Mart 2014 Mesajlar 400 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2014 #7 Dediğiniz gibi çok ta kafama taktığım bir durum değil. Sadece belirli bir çözümü vardır belki diye sormak istedim. Ne yapalım, dursun o zaman
Dediğiniz gibi çok ta kafama taktığım bir durum değil. Sadece belirli bir çözümü vardır belki diye sormak istedim. Ne yapalım, dursun o zaman
S Sercan Canpolat Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Ağustos 2013 Mesajlar 2.653 Makaleler 66 6 Mayıs 2014 #8 Bu bende de oluyordu. USB, sürücülerinin güncel sürümlerini yükledikten sonra gitmişti.