Dondurma çubuğu yuttum

MPPASHA

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar dondurma çubuğunu ağzımda kırıyordum. Sonra bir parçasını aldım küçük idi zaten. Aldım elime ağzıma atıyorum falan. En sonunda biriyle konuşacaktım ağzımda unuttum. Bir nefes çektim ağzımdan hop boğaza gitti. Boğazımdan da çıkaramazdım dedim yutayım gitsin. Şimdi de midemde minik minik hareketlenmeler var. Durumu bilen birileri var mı? Olay çok komik gibi garip gibi ama gerçek

Çok küçükse problem olmaz. Ama bir şeyin girişi varsa çıkışı da vardır .

Öncelikle afiyet olsun.
2. olarak en fazla istifra edersiniz. Mide yabancı maddeleri bu şekilde çıkarabiliyor ( silgi yediğim için biliyorum)

Öncelikle afiyet olsun.
2. olarak en fazla istifra edersiniz. Mide yabancı maddeleri bu şekilde çıkarabiliyor ( silgi yediğim için biliyorum)

O da sıkıntıymış. Kusmam herhalde o kadar büyük değil. Fakat midemde minik minik vuruşlar var hâla.

Mide asidi o maddenin üstünden gelecektir ama bağırsaklardaki arkadaşlar onu enzimlerle kendine aldığında ishal ve karın ağrılarına sebep olma ihtimali var, dipnot doktor değilim sağlık ocağına gidin en basitinden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…