Magnum olsun, Cornetto olsun, yemeden önce bi 5 dakka bekletirim. Ne zamanki dondurma kendini salmaya başlar, işte o zaman yenilmeye hazırdır. Çayı da 60 derecede severim. Kaynayan demlikten mideye indirmenin ne anlamı var kardeşim?
Kaynayan demlikten mideye indirmenin ne anlamı var kardeşim?
Eeeenneeeee.... Marmaris'de 5 dakika durmuyor dondurma, erimeye başlıyor kısa süre sonra. Ben de sıcacık çay sevmem. Amerikalılar gibi içiyorum diyebilirim. Önce soğut, sonra iç lakır lakır.Magnum olsun, Cornetto olsun, yemeden önce bi 5 dakka bekletirim. Ne zamanki dondurma kendini salmaya başlar, işte o zaman yenilmeye hazırdır. Çayı da 60 derecede severim. Kaynayan demlikten mideye indirmenin ne anlamı var kardeşim?
Dondurmayı erimiş seviyorsan puding ye.Magnum olsun, Cornetto olsun, yemeden önce bi 5 dakka bekletirim. Ne zamanki dondurma kendini salmaya başlar, işte o zaman yenilmeye hazırdır. Çayı da 60 derecede severim. Kaynayan demlikten mideye indirmenin ne anlamı var kardeşim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.