A Athena_10 Femtopat Katılım 29 Nisan 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2023 #1 Arkadaşlar merhaba. Yeni bir kasa topladım ve modem salonda. Ve salonla odam arasında 4 duvar var. Kablo çekemem. Bu yüzden dungle almayı düşünüyorum. Sizce ise yarar mı? Bilgisayarcı ile konuştuğumda tavsiye etmedi siz ne dersiniz?
Arkadaşlar merhaba. Yeni bir kasa topladım ve modem salonda. Ve salonla odam arasında 4 duvar var. Kablo çekemem. Bu yüzden dungle almayı düşünüyorum. Sizce ise yarar mı? Bilgisayarcı ile konuştuğumda tavsiye etmedi siz ne dersiniz?
K krmxlk01 Hectopat Katılım 31 Temmuz 2020 Mesajlar 173 29 Nisan 2023 #2 Repeater alman daha mantıklı bir seçim. Daha stabil ve sağlıklı bir bağlantın olur.
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 333 29 Nisan 2023 #3 İmkansız. Çekse bile sözde çeker, 1 Kb/s alabilirsen öp başına koy. Araya sinyal güçlendirici de alırsan işler değişir tabii.
İmkansız. Çekse bile sözde çeker, 1 Kb/s alabilirsen öp başına koy. Araya sinyal güçlendirici de alırsan işler değişir tabii.