Donma yaşamamak için Hangi Windows 10 sürümü daha iyi?

Rivero1

Hectopat
Daha fazla  
RAM
4 gb
SSD veya HDD modeli
240 gb sandisk sata ssd
Ekran kartı
intel hd 3000
İşlemci
i5 2450m
Arkadaşlar sistemim bayağı bir kötü. Arada donmalar yaşıyorum bunu minimuma indirmek için hangi Windows 10 sürümünü kullanmalıyım (Örneğin Redstone LTSB.)

Arkadaşlar sistemim bayağı bir kötü. Arada donmalar yaşıyorum bunu minimuma indirmek için hangi Windows 10 sürümünü kullanmalıyım (Örneğin Redstone LTSB.)

Ben Windows 10 Home, Windows 10 Pro dışında bir sürüm kullanmadım. Ve en hafifi o olduğunu düşünüyorum.

Bence Windows 10 kullanmamalısın.

Bence Windows 10 kullanmamalısın.

Ancak bir sürü program Windows 10 dışındaki sürümlerde desteğini çektiğinden kaynaklı bence sistemi için en uygun olan Windows 10 Home kullanması daha iyi olur...

Ancak bir sürü program Windows 10 dışındaki sürümlerde desteğini çektiğinden kaynaklı bence sistemi için en uygun olan Windows 10 Home kullanması daha iyi olur...
Evet orası öyle fakat desteği önemsemiyorsa kullanmamalı bence.

Windows 10 LTSC en hafifidir. Onu indirin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı