Donner DLP-124b LP elektrogitar alınır mı?

Rusatsu

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Arkadaşlar yeni başlıyorum ve ailem ikinci el almama katiyen karşı bu tür bir gitar buldum başlangıc için iyi mi veya donner markası güzel mi merak ediyorum (bütçem 7.000).

Konuya rastgele gitarın güncel fiyatına bakarken rastladım. Ben mart ayında amazon üzerinden yurt dışından aldım bu gitarı. Gitarın bazı fretleri biraz uzun kalmış, üst tarafta kaldığı için pek temas etmiyorum. Fretboardı soluk görünüyordu limon yağıyla temizledim ve tellleri değiştirdim. Bunların dışında hiçbir sorununu görmedim. Pickuplar beklediğimden daha iyi. Bu fiyatlarda gayet alınabilecek bir gitar bence. Çantası da ortalamanın üzerinde. Strap çok hoşuma gitti nedense. Yanında gelen kabloyu kullanıyorum sağlam bir kablo.

Bu veya başka bir gitar aldıysan deneyimini duymak isterim.

Donner markası 2012'de bu işe girmiş, hem tasarımını hem de üretimini Çin'de yapan bir firma. Az çok SX ile aynı düzeydeler bence. Bazen vitrinde görüyorum kötü de görünmüyorlar. Kullanan birkaç kişiden olumlu yorumlar duydum.

Klasik bir LP sayılmaz. Gövde Ihlamur ağacı. Klavyeye perilla denmiş (ne ağacı ise o) Neticede daha hafif bir gitar. Skala ile ilgili bilgi görmedim 25,75" mi, 25,5" mu belli değil. 25,5" olduğunu kabul edelim bari, neticede LP demişler...
İşçiliğini bilmiyorum yukarda bahsedilen fret işçiliği beni çok rahatsız ederdi mesela.

Ephiphone special II alternatifi olarak görülebilir. Yeni başlayanın işine yarayacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…