Zagor dux est Megapat Katılım 11 Mayıs 2016 Mesajlar 544 Yer Antalya 24 Ekim 2025 #1 Merhaba, Donner DMT100(HH) gitarım var. Ev ortamında kullanacağım. Rock, shoegaze türlerinde daha çok çalacağım. Öğrenme aşamasından sonra amfiyi yükseltmek istiyorum. Beni 1 yıl kadar idare etse yeterli. İyi Sosyaller.
Merhaba, Donner DMT100(HH) gitarım var. Ev ortamında kullanacağım. Rock, shoegaze türlerinde daha çok çalacağım. Öğrenme aşamasından sonra amfiyi yükseltmek istiyorum. Beni 1 yıl kadar idare etse yeterli. İyi Sosyaller.
SoloKurt Hectopat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 131 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2025 #2 Marhsall MG10 yada Blackstar Mini 3 işinizi görür. Kulaklık amfiside kullanabilirsiniz.
Zagor dux est Megapat Katılım 11 Mayıs 2016 Mesajlar 544 Yer Antalya 24 Ekim 2025 #3 SoloKurt dedi: Marhsall MG10 ya da Blackstar Mini 3 işinizi görür. Kulaklık amfiside kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Roland Microcube Amfi şöyle bir şey buldum. MG10'da 4bin liraya buldum.
SoloKurt dedi: Marhsall MG10 ya da Blackstar Mini 3 işinizi görür. Kulaklık amfiside kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Roland Microcube Amfi şöyle bir şey buldum. MG10'da 4bin liraya buldum.