4 416274 Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 3.880 Makaleler 2 Çözümler 22 Yer İstanbul 5 Eylül 2021 #11 a brad dedi: A Arkadaşa nasıl veriyor aga. Genişletmek için tıkla... Envanterine hediye olarak düşüyor. Yani eşya.
a brad dedi: A Arkadaşa nasıl veriyor aga. Genişletmek için tıkla... Envanterine hediye olarak düşüyor. Yani eşya.
a brad Hectopat Katılım 23 Haziran 2021 Mesajlar 516 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2021 #12 416274 dedi: Envanterine hediye olarak düşüyor. Yani eşya. Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey varsa linki bana atabilir misiniz?
416274 dedi: Envanterine hediye olarak düşüyor. Yani eşya. Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey varsa linki bana atabilir misiniz?
4 416274 Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 3.880 Makaleler 2 Çözümler 22 Yer İstanbul 5 Eylül 2021 #13 a brad dedi: Öyle bir şey varsa linki bana atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Steam'den satın alacaksınız envanterinize gelecek sizde onu eğer isterseniz birine vereceksiniz. Save 66% on Don't Starve Together on Steam Fight, Farm, Build and Explore Together in the standalone multiplayer expansion to the uncompromising wilderness survival game, Don't Starve. store.steampowered.com
a brad dedi: Öyle bir şey varsa linki bana atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Steam'den satın alacaksınız envanterinize gelecek sizde onu eğer isterseniz birine vereceksiniz. Save 66% on Don't Starve Together on Steam Fight, Farm, Build and Explore Together in the standalone multiplayer expansion to the uncompromising wilderness survival game, Don't Starve. store.steampowered.com
Klavyesi çalınan genç Hectopat Katılım 3 Temmuz 2020 Mesajlar 431 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Eylül 2021 #14 Arkadaşların dediği gibi. Envanterine geliyor ister kod olarak veriyorsun istersen direkt hediye yolluyorsun.
Arkadaşların dediği gibi. Envanterine geliyor ister kod olarak veriyorsun istersen direkt hediye yolluyorsun.
a brad Hectopat Katılım 23 Haziran 2021 Mesajlar 516 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2021 #15 416274 dedi: Steam'den satın alacaksınız envanterinize gelecek sizde onu eğer isterseniz birine vereceksiniz. Save 66% on Don't Starve Together on Steam Fight, Farm, Build and Explore Together in the standalone multiplayer expansion to the uncompromising wilderness survival game, Don't Starve. store.steampowered.com Genişletmek için tıkla... Dostum çok sağ ol teşekkürler.
416274 dedi: Steam'den satın alacaksınız envanterinize gelecek sizde onu eğer isterseniz birine vereceksiniz. Save 66% on Don't Starve Together on Steam Fight, Farm, Build and Explore Together in the standalone multiplayer expansion to the uncompromising wilderness survival game, Don't Starve. store.steampowered.com Genişletmek için tıkla... Dostum çok sağ ol teşekkürler.