W worex Hectopat Katılım 23 Ağustos 2021 Mesajlar 118 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2021 #1 Don't Starve'ye dün girdimdi rahatça oynuyordum ama şimdi girmeye çalıştışımda ya oyuna tam girmeden ya da oynadığım dünyaya girerken atıyor. Yardım edebilir misiniz?
Don't Starve'ye dün girdimdi rahatça oynuyordum ama şimdi girmeye çalıştışımda ya oyuna tam girmeden ya da oynadığım dünyaya girerken atıyor. Yardım edebilir misiniz?
Ecmel Megapat Sosyal Tayfı Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 6.117 Makaleler 3 Çözümler 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Front-End Developer 23 Ağustos 2021 #2 Oyun dosyalarını doğrulamayı dener misiniz?
1mpR0sibbLe Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Aralık 2018 Mesajlar 1.202 Çözümler 7 23 Ağustos 2021 #3 Türkçe mod kullanıyorsan iptal etmeyi dene. Diğer modlar ile çakışabiliyor.
W worex Hectopat Katılım 23 Ağustos 2021 Mesajlar 118 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2021 #4 Ecmel dedi: Oyun dosyalarını doğrulamayı dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Nasıl doğrulayacağım? 1mpR0sibbLe dedi: Türkçe mod kullanıyorsan iptal etmeyi dene. Diğer modlar ile çakışabiliyor. Genişletmek için tıkla... Yok ben düz oynuyorum ingilizce
Ecmel dedi: Oyun dosyalarını doğrulamayı dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Nasıl doğrulayacağım? 1mpR0sibbLe dedi: Türkçe mod kullanıyorsan iptal etmeyi dene. Diğer modlar ile çakışabiliyor. Genişletmek için tıkla... Yok ben düz oynuyorum ingilizce
Ecmel Megapat Sosyal Tayfı Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 6.117 Makaleler 3 Çözümler 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Front-End Developer 23 Ağustos 2021 #5 worex dedi: Nasıl doğrulayacağım? Genişletmek için tıkla... Steam'de oyunun üzerine gelip sağ tık yapın. "Özellikler > Yerel Dosyalar > Oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula" bu adımları izleyin.
worex dedi: Nasıl doğrulayacağım? Genişletmek için tıkla... Steam'de oyunun üzerine gelip sağ tık yapın. "Özellikler > Yerel Dosyalar > Oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula" bu adımları izleyin.
W worex Hectopat Katılım 23 Ağustos 2021 Mesajlar 118 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2021 #6 Aga PC de değil Android de pocket Edition olanında sorun. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Eylül 2021