Ege29912 Femtopat Katılım 25 Ocak 2021 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2021 #1 Bir yerde Don't Starve Together de caveler yok oyun çok sıkıcı oluyor diye bir şey okumuştum. Acaba doğru mu ya da aralarında başka artılar ve eksiler var mı?
Bir yerde Don't Starve Together de caveler yok oyun çok sıkıcı oluyor diye bir şey okumuştum. Acaba doğru mu ya da aralarında başka artılar ve eksiler var mı?
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 13 Şubat 2021 #2 Don't Starve ile Together arasındaki tek fark, Together online da oynanabiliyor. Bu kadar.
Graiden Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 3.118 Çözümler 9 13 Şubat 2021 #3 Don't Starve Together daha çok içerik var. Don't Starve ise içerik DLC ile geliyor. Normal Don't Starve oyununda Ay adası yok Together var.
Don't Starve Together daha çok içerik var. Don't Starve ise içerik DLC ile geliyor. Normal Don't Starve oyununda Ay adası yok Together var.
Ege29912 Femtopat Katılım 25 Ocak 2021 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2021 #4 Graiden dedi: Don't Starve Together daha çok içerik var. Don't Starve ise içerik DLC ile geliyor. Normal Don't Starve oyununda ay adası yok together var. Genişletmek için tıkla... Yani togethermi alıyim hem arkadaşımla da oynayabilirim.
Graiden dedi: Don't Starve Together daha çok içerik var. Don't Starve ise içerik DLC ile geliyor. Normal Don't Starve oyununda ay adası yok together var. Genişletmek için tıkla... Yani togethermi alıyim hem arkadaşımla da oynayabilirim.
Graiden Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 3.118 Çözümler 9 13 Şubat 2021 #5 Ege29912 dedi: Yani togethermi alıyim hem arkadaşımla da oynayabilirim. Genişletmek için tıkla... Evet, Together alın. Together alırsanız oyunun bir kopyası envanterde bir arkadaşına atmanız için bekliyor.
Ege29912 dedi: Yani togethermi alıyim hem arkadaşımla da oynayabilirim. Genişletmek için tıkla... Evet, Together alın. Together alırsanız oyunun bir kopyası envanterde bir arkadaşına atmanız için bekliyor.
Ege29912 Femtopat Katılım 25 Ocak 2021 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2021 #6 Yardım ettiğiniz için teşekkürler.