CordiB Hectopat Katılım 16 Ağustos 2022 Mesajlar 1.831 Çözümler 10 29 Aralık 2022 #1 Bende Don't Starve var, arkadaşım Don't Starve Together satın aldı. Bu 2 oyunu beraber Online oynayabilir miyiz? Eğer oynanmıyorsa ona göre Together alacağım.
Bende Don't Starve var, arkadaşım Don't Starve Together satın aldı. Bu 2 oyunu beraber Online oynayabilir miyiz? Eğer oynanmıyorsa ona göre Together alacağım.
E Eric Wright Hectopat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 751 Çözümler 6 Yer Compton Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2022 #2 Don't Starve single versiyon hocam. Oynanmaz yani. Bu arada arkadaşınız Together aldıysa hediye olarak bir tane daha veriyor onu size hediye edebilir. Artı 0 Eksi
Don't Starve single versiyon hocam. Oynanmaz yani. Bu arada arkadaşınız Together aldıysa hediye olarak bir tane daha veriyor onu size hediye edebilir.
Murat Ercan21 Hectopat Katılım 20 Ağustos 2019 Mesajlar 209 29 Aralık 2022 #3 Don't strave Together'ın olayı Online olması o yüzden oynayamazsınız diye biliyorum. Artı 0 Eksi
KS KS CordiB Hectopat Katılım 16 Ağustos 2022 Mesajlar 1.831 Çözümler 10 29 Aralık 2022 #4 Eric Wright dedi: Don't Starve single versiyon hocam. Oynanmaz yani. Bu arada arkadaşınız Together aldıysa hediye olarak bir tane daha veriyor onu size hediye edebilir. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam hediye olarak ekstradan nasıl veriliyor peki? Artı 0 Eksi
Eric Wright dedi: Don't Starve single versiyon hocam. Oynanmaz yani. Bu arada arkadaşınız Together aldıysa hediye olarak bir tane daha veriyor onu size hediye edebilir. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam hediye olarak ekstradan nasıl veriliyor peki?
E Eric Wright Hectopat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 751 Çözümler 6 Yer Compton Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2022 #5 CordiB dedi: Anladım hocam hediye olarak ekstradan nasıl veriliyor peki? Genişletmek için tıkla... Envantere bir Don't Starve Together daha ekleniyor satın alan kişinin. Envanterden direkt sizi seçip hediye edebilir. Artı 0 Eksi
CordiB dedi: Anladım hocam hediye olarak ekstradan nasıl veriliyor peki? Genişletmek için tıkla... Envantere bir Don't Starve Together daha ekleniyor satın alan kişinin. Envanterden direkt sizi seçip hediye edebilir.