Çözüldü Dont Starve Together 0xc000007b hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

el psy congroo

Decapat
Hata raporum Dont starve dosyalarının içinde DXRedist dosyasındaki DXSETUP dosyasını çalıştırdım ama hala aynı hatayı alıyorum

Son düzenleme:
Çözüm
İlk önce söylemeliyim ki ya benim indirme hızım ya da okurun yükleme hızı berbattı Alpemix biraz yavaştı ama sorunu çözdük.

DirectX Aracı yüklenmiyordu. Biz de June 2010'un XINPUT1_3.DLL'in dökümünü bulduk ve elle yapıştırdık. June 2010'daki XINPUT1_3.DLL'i yükledik ve sorun çözüldü. Oyun açıldı. Kullanıcıya iyi oyunlar diliyorum iyi günler
"Directx setup has determined that a newer or equivalent version of of Directx has been installed already no installation is necessary" bunu diyor ve XINPUT1_3.dll dosyası yok.

Verdiğiniz dosyayı indirdim. Winrar ile buraya çıkarta bastım çalıştırdım. Bir şeyler yükledi yeniden başlattım ama sorun hala devam ediyor

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…