PC'ye dün format attım ve bugün Steam üzerinden açmaya çalıştığım oyun açılmadı. Herhangi bir hata kodu da vermedi. Bunun üzerine oyunu exe olarak çalıştırmaya çalıştım ve 0xc000007b hatasını aldım. Hata raporum ise bu; Logfile.rar
Formatı ben düzgün atmamış olabilirim ya da kurulması gereken bir programı kurmamış olabilirim. Bilmiyorum. DirectX 12 kullanıyorum.
Yardımcı olursanız sevinirim.
Bazı oyunların çalışması için gerekli olan DirectX 9 dosyalarının sisteme otomatik olarak indirilmesini sağlayan ufak araç. Bu araç eksik DirectX dosyalarını tespit eder ve bunları internetten indirip kurar. Bu bağlamda Internet bağlantısı...
Bazı oyunların çalışması için gerekli olan DirectX 9 dosyalarının sisteme otomatik olarak indirilmesini sağlayan ufak araç. Bu araç eksik DirectX dosyalarını tespit eder ve bunları internetten indirip kurar. Bu bağlamda Internet bağlantısı...