FNT Hectopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 1.388 Çözümler 4 19 Haziran 2023 #1 İki kişilik oynamak istiyorum ama haritayı oluşturup oyun a başlayınca 2. kola ne kadar bassam da ikinci oyuncuyu ekleyemiyorum. Nasıl 2. oyuncuyu ekleyebilirim?
İki kişilik oynamak istiyorum ama haritayı oluşturup oyun a başlayınca 2. kola ne kadar bassam da ikinci oyuncuyu ekleyemiyorum. Nasıl 2. oyuncuyu ekleyebilirim?
Lugia2231 Hectopat Katılım 18 Şubat 2023 Mesajlar 1.555 Çözümler 4 19 Haziran 2023 #2 Online oynamanız gerekli,bir cihazdan maksimum 1 kisi oynayabilirsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS FNT Hectopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 1.388 Çözümler 4 19 Haziran 2023 #3 Lugia2231 dedi: Online oynamanız gerekli,bir cihazdan maksimum 1 kisi oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Cidden mi boşu boşuna uğraşmışım 2 gündür. Peki program vb 1 pc den iki kişi oynama yolu var mı? Artı 0 Eksi
Lugia2231 dedi: Online oynamanız gerekli,bir cihazdan maksimum 1 kisi oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Cidden mi boşu boşuna uğraşmışım 2 gündür. Peki program vb 1 pc den iki kişi oynama yolu var mı?
BayGlitch Hectopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 1.213 Makaleler 4 Çözümler 21 Yer Ontario, Kanada Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 3600 3.6 GHz RTX 2060 6 GB VRAM Corsair Vengeance 8x2 3000 MHz DDR4 Kingston A400 512 GB Kingston Fury Renegade 1 TB Heatsink Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2023 #4 FNT dedi: Cidden mi boşu boşuna uğraşmışım 2 gündür. Peki program vb 1 pc den iki kişi oynama yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Universal Split Screen Split screen multiplayer for any game with multiple keyboards, mice and controllers. universalsplitscreen.github.io Artı 0 Eksi
FNT dedi: Cidden mi boşu boşuna uğraşmışım 2 gündür. Peki program vb 1 pc den iki kişi oynama yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Universal Split Screen Split screen multiplayer for any game with multiple keyboards, mice and controllers. universalsplitscreen.github.io
KS KS FNT Hectopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 1.388 Çözümler 4 19 Haziran 2023 #5 BayGlitch dedi: Universal Split Screen Split screen multiplayer for any game with multiple keyboards, mice and controllers. universalsplitscreen.github.io Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağımı çözemedim başlat diyorum ekrana bir şey gelmiyor. Oyun açıkken deniyorum diğer oyun gelmiyor. Artı 0 Eksi
BayGlitch dedi: Universal Split Screen Split screen multiplayer for any game with multiple keyboards, mice and controllers. universalsplitscreen.github.io Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağımı çözemedim başlat diyorum ekrana bir şey gelmiyor. Oyun açıkken deniyorum diğer oyun gelmiyor.