Tekila Harun Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Aralık 2019 Mesajlar 1.261 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2022 #1 Arkadaşımla oynamak için aldım ama bayağı bir DLC'si var, DLC'siz oynanır mı ve bu DLC'ler ne işe yarıyor ne gibi içerikler sunuyor?
Arkadaşımla oynamak için aldım ama bayağı bir DLC'si var, DLC'siz oynanır mı ve bu DLC'ler ne işe yarıyor ne gibi içerikler sunuyor?
Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 6.995 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2022 #2 Tekila Harun dedi: Arkadaşımla oynamak için aldım ama bayağı bir DLC'si var, DLC'siz oynanır mı ve bu DLC'ler ne işe yarıyor ne gibi içerikler sunuyor? Genişletmek için tıkla... Oynanır topluluktan mod indirirseniz Artı 0 Eksi
Tekila Harun dedi: Arkadaşımla oynamak için aldım ama bayağı bir DLC'si var, DLC'siz oynanır mı ve bu DLC'ler ne işe yarıyor ne gibi içerikler sunuyor? Genişletmek için tıkla... Oynanır topluluktan mod indirirseniz
ZesuN Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 2.621 Çözümler 8 Yer Berlin 25 Ekim 2022 #3 Tekila Harun dedi: Arkadaşımla oynamak için aldım ama bayağı bir DLC'si var, DLC'siz oynanır mı ve bu DLC'ler ne işe yarıyor ne gibi içerikler sunuyor? Genişletmek için tıkla... DLC'siz evet oynanır. DLC'ler kostüm içerikleri sandıklar vs. içeriyor.Yani çok gerekli değil. Artı 0 Eksi
Tekila Harun dedi: Arkadaşımla oynamak için aldım ama bayağı bir DLC'si var, DLC'siz oynanır mı ve bu DLC'ler ne işe yarıyor ne gibi içerikler sunuyor? Genişletmek için tıkla... DLC'siz evet oynanır. DLC'ler kostüm içerikleri sandıklar vs. içeriyor.Yani çok gerekli değil.
3 370655 Megapat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 7.346 Çözümler 60 28 Ekim 2022 #4 DLC’ler çokta önemli değiller. Artı 0 Eksi