deltawrp Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 554 Çözümler 2 6 Mayıs 2023 #1 Hocam 10 saatim var oyunda, hep bir şekilde ölüp ölüp duruyorum. Karakter önerileriniz var mı?
Tarik Enes Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 2.894 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060/İ3 13100F - 16GB 3200MHz RAM Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2023 #2 deltawrp dedi: Hocam 10 saatim var oyunda, hep bir şekilde ölüp ölüp duruyorum. Karakter önerileriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Bende yeni başladım oduncu iyi bence.
deltawrp dedi: Hocam 10 saatim var oyunda, hep bir şekilde ölüp ölüp duruyorum. Karakter önerileriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Bende yeni başladım oduncu iyi bence.
2smokeyy Decapat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 576 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2023 #3 Tarik Enes dedi: Bende yeni başladım oduncu iyi bence. Genişletmek için tıkla... Bencede iyi.
deltawrp Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 554 Çözümler 2 6 Mayıs 2023 #4 Tarik Enes dedi: Bende yeni başladım oduncu iyi bence. Genişletmek için tıkla... Kaçıncı güne kadar dayandın?
Tarik Enes dedi: Bende yeni başladım oduncu iyi bence. Genişletmek için tıkla... Kaçıncı güne kadar dayandın?
MuratTheFounder Hectopat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 5.295 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2023 #5 deltawrp dedi: Hocam 10 saatim var oyunda, hep bir şekilde ölüp ölüp duruyorum. Karakter önerileriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Wendy oyunun en broken çarıdır. Abigailin kesemediği boss yok kesinlikle Wendy. Oyunda hiçbirşey bilme wendyi seç abigail i kullanmayı öğren 100 120 gün çok garanti. Boss ve mob kesmede hiç sıkıntı yaşamıyorsun.
deltawrp dedi: Hocam 10 saatim var oyunda, hep bir şekilde ölüp ölüp duruyorum. Karakter önerileriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Wendy oyunun en broken çarıdır. Abigailin kesemediği boss yok kesinlikle Wendy. Oyunda hiçbirşey bilme wendyi seç abigail i kullanmayı öğren 100 120 gün çok garanti. Boss ve mob kesmede hiç sıkıntı yaşamıyorsun.
5 579137 Hectopat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 1.455 Çözümler 13 6 Mayıs 2023 #6 Wendy iyidir. MuratTheFounder dedi: Wendy oyunun en broken çarıdır. Abigailin kesemediği boss yok kesinlikle Wendy. Oyunda hiçbirşey bilme wendyi seç abigail i kullanmayı öğren 100 120 gün çok garanti. Boss ve mob kesmede hiç sıkıntı yaşamıyorsun. Genişletmek için tıkla... Hocam akıl sağlığını arttıran yapı da vardı Wendy'ye özel.
Wendy iyidir. MuratTheFounder dedi: Wendy oyunun en broken çarıdır. Abigailin kesemediği boss yok kesinlikle Wendy. Oyunda hiçbirşey bilme wendyi seç abigail i kullanmayı öğren 100 120 gün çok garanti. Boss ve mob kesmede hiç sıkıntı yaşamıyorsun. Genişletmek için tıkla... Hocam akıl sağlığını arttıran yapı da vardı Wendy'ye özel.
Tarik Enes Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 2.894 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060/İ3 13100F - 16GB 3200MHz RAM Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2023 #7 deltawrp dedi: Kaçıncı güne kadar dayandın? Genişletmek için tıkla... 3 ama oyunla alakalı hiçbir şey bilmiyorum.
deltawrp dedi: Kaçıncı güne kadar dayandın? Genişletmek için tıkla... 3 ama oyunla alakalı hiçbir şey bilmiyorum.
deltawrp Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 554 Çözümler 2 6 Mayıs 2023 #8 MuratTheFounder dedi: Wendy oyunun en broken çarıdır. Abigailin kesemediği boss yok kesinlikle Wendy. Genişletmek için tıkla... Baktım şimdi 10 vuruyor diyor viki. Çok kötü değil mi? Tarik Enes dedi: 3 ama oyunla alakalı hiçbir şey bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Ben 11'e kadar geldim zor da olsa.
MuratTheFounder dedi: Wendy oyunun en broken çarıdır. Abigailin kesemediği boss yok kesinlikle Wendy. Genişletmek için tıkla... Baktım şimdi 10 vuruyor diyor viki. Çok kötü değil mi? Tarik Enes dedi: 3 ama oyunla alakalı hiçbir şey bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Ben 11'e kadar geldim zor da olsa.
5 579137 Hectopat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 1.455 Çözümler 13 6 Mayıs 2023 #9 Tarik Enes dedi: 3 ama oyunla alakalı hiçbir şey bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam ilk başta Wendy alın sonra oyunu öğrendiğinizde Wurt alın.
Tarik Enes dedi: 3 ama oyunla alakalı hiçbir şey bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam ilk başta Wendy alın sonra oyunu öğrendiğinizde Wurt alın.
MuratTheFounder Hectopat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 5.295 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2023 #10 deltawrp dedi: Baktım şimdi 10 vuruyor diyor viki. Çok kötü değil mi? Ben 11'e kadar geldim zor da olsa. Genişletmek için tıkla... Wendy'in 3 evresi var ayrıca gece ve ikindi vakitlerinde daha çok vuruyor. Damage15 (Day) 25 (Dusk) 40 (Night)
deltawrp dedi: Baktım şimdi 10 vuruyor diyor viki. Çok kötü değil mi? Ben 11'e kadar geldim zor da olsa. Genişletmek için tıkla... Wendy'in 3 evresi var ayrıca gece ve ikindi vakitlerinde daha çok vuruyor. Damage15 (Day) 25 (Dusk) 40 (Night)