Yszuf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 4.921 Makaleler 2 Çözümler 45 Yer Marsilya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaptan 23 Ekim 2022 #11 Katılıyorum.
Osman Nuri23 Kilopat Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 4.118 Makaleler 2 Çözümler 28 23 Ekim 2022 #12 Katılıyorum.
Konyalı Bilgisiyarcı Centipat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 2.557 Çözümler 1 Yer Konya 23 Ekim 2022 #13 Katılıyorum.
Criesley Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 2.680 Makaleler 6 Çözümler 11 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İlahiyat 23 Ekim 2022 #14 Hayırdır bugün dst sürekli hediye ediliyor.
trysermyth Hectopat Katılım 11 Temmuz 2021 Mesajlar 311 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2022 #15 Konyalı Bilgisiyarcı dedi: Katılıyorum. Genişletmek için tıkla... Osman Nuri23 dedi: Katılıyorum. Genişletmek için tıkla... Yszuf dedi: Katılıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam konuyu patlattınız. Bi katılım şartlarını okur musunuz?
Konyalı Bilgisiyarcı dedi: Katılıyorum. Genişletmek için tıkla... Osman Nuri23 dedi: Katılıyorum. Genişletmek için tıkla... Yszuf dedi: Katılıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam konuyu patlattınız. Bi katılım şartlarını okur musunuz?
Yszuf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 4.921 Makaleler 2 Çözümler 45 Yer Marsilya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaptan 23 Ekim 2022 #16 trysermyth dedi: Hocam konuyu patlattınız. Bi katılım şartlarını okur musunuz? Genişletmek için tıkla... Ne yazıyor hocam şartlarda?
trysermyth dedi: Hocam konuyu patlattınız. Bi katılım şartlarını okur musunuz? Genişletmek için tıkla... Ne yazıyor hocam şartlarda?
trysermyth Hectopat Katılım 11 Temmuz 2021 Mesajlar 311 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2022 #17 Yszuf dedi: Ne yazıyor hocam şartlarda? Genişletmek için tıkla... Hani Discord'dan ekleyinn? Hani FiveM? Ben nerede katılıyorum yazın demişim? Biraz daha dikkat lütfen. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Ekim 2022
Yszuf dedi: Ne yazıyor hocam şartlarda? Genişletmek için tıkla... Hani Discord'dan ekleyinn? Hani FiveM? Ben nerede katılıyorum yazın demişim? Biraz daha dikkat lütfen.
Yszuf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 4.921 Makaleler 2 Çözümler 45 Yer Marsilya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaptan 24 Ekim 2022 #19 trysermyth dedi: Hani Discord'dan ekleyinn? Hani FiveM? Ben nerede katılıyorum yazın demişim? Biraz daha dikkat lütfen. Genişletmek için tıkla... Discord'dan yazdığımda az katılımdan dolayı çekiliş iptal oldu yazdınız o zaman konu neden hâlâ açık hocam?
trysermyth dedi: Hani Discord'dan ekleyinn? Hani FiveM? Ben nerede katılıyorum yazın demişim? Biraz daha dikkat lütfen. Genişletmek için tıkla... Discord'dan yazdığımda az katılımdan dolayı çekiliş iptal oldu yazdınız o zaman konu neden hâlâ açık hocam?
trysermyth Hectopat Katılım 11 Temmuz 2021 Mesajlar 311 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2022 #20 Yszuf dedi: Discord'dan yazdığımda az katılımdan dolayı çekiliş iptal oldu yazdınız o zaman konu neden hâlâ açık hocam? Genişletmek için tıkla... Nasıl kapatabilirim sence?
Yszuf dedi: Discord'dan yazdığımda az katılımdan dolayı çekiliş iptal oldu yazdınız o zaman konu neden hâlâ açık hocam? Genişletmek için tıkla... Nasıl kapatabilirim sence?