MelihDRMS Hectopat Katılım 14 Haziran 2018 Mesajlar 65 5 Haziran 2021 #11 eyre dedi: Bilgisayardan oynayacaksanız Microsoft Store'dan satın alabilirsiniz, https://www.microsoft.com/tr-tr/p/doom-1993/9plzphbnhtmf?activetab=pivot:eek:verviewtabAyrıca PlayStation üzerinden oynamak istiyorsanız buradan satın alabilirsiniz, DOOM (1993) Birinci Åahıs niÅancı türüne ün kazandıran klasik aksiyon oyununu deneyimle. store.playstation.com Genişletmek için tıkla... Hemen satın alacağım sağ olun hocam.
eyre dedi: Bilgisayardan oynayacaksanız Microsoft Store'dan satın alabilirsiniz, https://www.microsoft.com/tr-tr/p/doom-1993/9plzphbnhtmf?activetab=pivot:eek:verviewtabAyrıca PlayStation üzerinden oynamak istiyorsanız buradan satın alabilirsiniz, DOOM (1993) Birinci Åahıs niÅancı türüne ün kazandıran klasik aksiyon oyununu deneyimle. store.playstation.com Genişletmek için tıkla... Hemen satın alacağım sağ olun hocam.
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.728 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 5 Haziran 2021 #12 Game Pass'de var. Ben oynadım bitirdim, bence hala gideri var.
MelihDRMS Hectopat Katılım 14 Haziran 2018 Mesajlar 65 5 Haziran 2021 #13 vavavaisvavaosas dedi: Bence direkt Doom bfg Edition al orada tüm Doom oyunları var. Genişletmek için tıkla... Diğer oyunları aldım hocam tek bu oyun kalmıştı sağ olun sizde.
vavavaisvavaosas dedi: Bence direkt Doom bfg Edition al orada tüm Doom oyunları var. Genişletmek için tıkla... Diğer oyunları aldım hocam tek bu oyun kalmıştı sağ olun sizde.
Duman_23 Picopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2021 #14 Eski fakat güzel oyun denebilecek oyun türlerindendir. Ben oynadım ve çok eğlenceli buldum. Tavsiye ederim.
Eski fakat güzel oyun denebilecek oyun türlerindendir. Ben oynadım ve çok eğlenceli buldum. Tavsiye ederim.
MelihDRMS Hectopat Katılım 14 Haziran 2018 Mesajlar 65 5 Haziran 2021 #15 Duman_23 dedi: Eski fakat güzel oyun denebilecek oyun türlerindendir. Ben oynadım ve çok eğlenceli buldum. Tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Yeni gördüm bende hocam merak ettim o yüzden.
Duman_23 dedi: Eski fakat güzel oyun denebilecek oyun türlerindendir. Ben oynadım ve çok eğlenceli buldum. Tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Yeni gördüm bende hocam merak ettim o yüzden.