Doom 2016 alınır mı?

Micsiz

Hectopat
Yer
Aselsan MTAL
Daha fazla  
Meslek
Elektronik Mühendisliği Öğrencisi
Merhaba ilk Doom oyunum olacak, bilgisayarımın yanında değilim ancak 1 ay sonra oynayabileceğim. %75 indirimle 25 liraya düşmüş ve benim bu fiyatı ödemek için bir şeylerden fedakarlık yapmam gerekecek. Sizce değer mi? Veya oyunun kendisi güzel mi? Eternal alamıyorum şu anlık zaten sistemim de yetmez, şu an HD 7770 (R7 250X)'im var 2-3 aya 1050 Ti'a geçiş yapacağım, yani oyunu 720p Low oynamak durumundayım. Tekrar yazıyorum kusra bakmayın, sizce değer mi? Yoksa şimdilik boş mu vermeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bir Doom hayranı olarak bence fazlasıyla değer. Saf aksiyon seviyorsanız ve kafa dağıtmak istiyorsanız çok doğru bir oyun düşünmüşünüz. Fiyatı bence gayet iyi eskiden 30 ya da 49 lira civarlarında oluyordu. Hikayeye önem vermiyorsanız bence çok iyi bir oyun. Gameplaylerini de incelemenizi öneririm. Silah ve düşman çeşitliliği yeterli müzikleri çok iyi. Tabi size kalmış alıp almamak.

Teşekkür ederim, almak için bir daha ki indirimi beklesem iyi olacak sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…