Doom (2016) çok sıkıcı

SlayerTurtle

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Doom (2016) almıştım, bir oynayayım dedim. Daha bir saat oynadım ama çok sıkıcı geliyor. Yani öyle böyle değil, dayanamıyorum artık. İade de edemeyeceğim için üç saate tamamlayıp kartlarını düşüreceğim artık. Her neyse, konumuza gelirsek: İlk olarak, bu oyun genel olarak mı sıkıcı, yoksa bana mı öyle geliyor? İkinci olarak, sizce Doom Eternal da bu kadar sıkıcı mı? Ona göre süresi geçmeden iade edeceğim. En azından parası gelsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Doom Eternal sıkıcı denebilecek son oyundur hocam bence, durmaksızın bir aksiyon var. 2016 versiyonunda sıkılmış olmanıza da şaşırdım doğrusu.

Doom Eternal sıkıcı denebilecek son oyundur hocam bence, durmaksızın bir aksiyon var. 2016 versiyonunda sıkılmış olmanıza da şaşırdım doğrusu.

Vallahi hocam açıyorum, 20 dakika oynuyorum, artık dayanamayıp alt F4 çekiyorum. Aslında postal brain damaged bayağı güzeldi. Neden bu kadar sıkıcı geldi anlayamadım.

Sizce iade etmeli miyim? son 3 gün.

Vallahi hocam açıyorum, 20 dakika oynuyorum, artık dayanamayıp alt F4 çekiyorum. Aslında postal brain damaged bayağı güzeldi. Neden bu kadar sıkıcı geldi anlayamadım.

Sizce iade etmeli miyim? Son 3 gün.

Steam'den aldıysanız 2 saat süreniz var, açıp deneyebilirsiniz. 2016 oyununu oynamadım ama Eternal'de oyun ilerledikçe yeni silahlar ve özellikler kazanıyorsunuz, oyun sonuna kadar hep yeni bir şey açılıyor.

Sizce iade etmeli miyim? son 3 gün.
Şahsen bende Postal'ı %100 yapıp. DOOM'ları da komple sömürmüştüm.

DOOM 2016, Eternal'a göre çok boş ve yavaş olduğu için sıkılabilen oluyor ama Eternal'da sıkıcı geliyorsa sizin bu türe veya DOOM'un temasına karşı bir sıkıntınız var. Sonuçta Postal daha mizah dolu ve eğlenceliyken, DOOM'un hikayesi doğrusu çok sıkıcı kalıyor bence.

Sarmıyorsa iade edin, sonuçta oynayamayacaksanız anlamı yok ama ileride fikrinizde değişebilir. Sırf 2022 yılında çıkan Meme'ler yüzünden normalde sıkıldığım Metal Gear Rising'i sömürmüştüm sonrasında.

Sevmediyseniz iade etseydiniz boşuna paranız gitmeseydi. Doom zaten herkese hitap etmiyor. Nightmare oynamıyorsanız sıkıcı zaten oyun.

Hocam ilk oyunu alalı 2 ay oluyor. Yeni oynama fırsatım oldu.
Zor gelmiyorsa en zorun bi altında deneyin ultra violence, o da kolay geliyorsa nightmare deneyin. Zaten oynatan bir hikayeye ihtiyacı yok oyun zorluğu da alışınca kolay geliyor. Tek canlı mod var onlara hiç bulaşmayın.

Hocam şimdi Eternal indiriyorum. Hoşuma giderse oynarım, gitmezse iade edeceğim artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…