SemihDnz Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 787 Çözümler 4 Dün 18:07 #1 Sinnerclown çevirisini bulamadım hiçbir yerde. Sitesinde güncellenecek yazıyor. Nereden bulabilirim? Daha güzel bir çeviri varsa o da olur. Son düzenleme: Dün 17:30
Sinnerclown çevirisini bulamadım hiçbir yerde. Sitesinde güncellenecek yazıyor. Nereden bulabilirim? Daha güzel bir çeviri varsa o da olur.
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.151 Makaleler 11 Çözümler 231 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 18:15 #2 @SemihDnz oyunu nerden indirdin?
SemihDnz Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 787 Çözümler 4 Dün 18:51 #3 Yerayay dedi: @SemihDnz oyunu nerden indirdin? Genişletmek için tıkla... Steam.
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.151 Makaleler 11 Çözümler 231 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 18:52 #4 @SemihDnz intarnet üzerinden arattığın zaman linkinin verilmesi yasak bir site çıkıyor. Onu denedin mi?
@SemihDnz intarnet üzerinden arattığın zaman linkinin verilmesi yasak bir site çıkıyor. Onu denedin mi?
SemihDnz Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 787 Çözümler 4 Dün 18:53 #5 Yerayay dedi: @SemihDnz intarnet üzerinden arattığın zaman linkinin verilmesi yasak bir site çıkıyor. Onu denedin mi? Genişletmek için tıkla... Hangi site olduğunu anlamadım. Hem de bilmediğim yerden neden indireyim?
Yerayay dedi: @SemihDnz intarnet üzerinden arattığın zaman linkinin verilmesi yasak bir site çıkıyor. Onu denedin mi? Genişletmek için tıkla... Hangi site olduğunu anlamadım. Hem de bilmediğim yerden neden indireyim?
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.151 Makaleler 11 Çözümler 231 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 18:55 #6 @SemihDnz Türkçe oynamak istiyorsan mecbur indiriceksin.
SemihDnz Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 787 Çözümler 4 Dün 19:15 #7 Yerayay dedi: @SemihDnz Türkçe oynamak istiyorsan mecbur indiriceksin. Genişletmek için tıkla... Sinnerclown'dan bahsediyorsan. Zaten onu soruyorum. Yoksa mecburluk bir durum yok.
Yerayay dedi: @SemihDnz Türkçe oynamak istiyorsan mecbur indiriceksin. Genişletmek için tıkla... Sinnerclown'dan bahsediyorsan. Zaten onu soruyorum. Yoksa mecburluk bir durum yok.