Doom 2016 Türkçe yama var mı?

madara35

Centipat
Daha fazla  
Her yere baktım, Doom 2016 Türkçe yama aradım ama düzgün çalışan bir ne bir link ya da yama bulamadım.

Bir technopat kullanıcısının attığı linki alıntıladım umarım yardımcı olur.

Hikayesi yok denecek kadar dandik o yüzden gerek bile yok dostum.

Hikayesi yok denecek kadar dandik o yüzden gerek bile yok dostum.
Hikayesi dandik değil. Özellikle Doom Eternal da oyun içinde codexleri toplayıp okuduğunda aslında çok iyi hikayeye sahip. Çizgi roman okuyormuş gibi. Dizisi olsa kaçırılmayacak derece. En azından ben öyle düşünüyorum.

Türkçe yama buldum ama Steam başarımları çalışmamaya başladı. Bendeki de şans işte silip tekrar yükledim. İngilişçe oynatcak oyun illa

Türkçe yama buldum ama Steam başarımları çalışmamaya başladı. Bendeki de şans işte silip tekrar yükledim. İngilişçe oynatcak oyun illa
Evet oyun modu olarak algıladığı için başarımlar çalışmıyor. Ben önce Türkçe oynayıp bitirdim, sonra başarımlar için normal oynadım. Silip tekrar yüklemene gerek yoktu. Dosya bütünlüğünü doğruladığın zaman eski haline dönüyor.

ewet doğrulamayı yaptım ama olmadı. bende çareyi oyunu silip yeniden indirmekte buldum. Neyse oyun bitmek üzere zaten bu bitince eternal e geçicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…