zoky787 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ocak 2020 Mesajlar 1.171 Çözümler 8 Yer -37.71346442925004, 145.46635037319714 7 Mayıs 2021 #11 DOOM klavye ile ve mouse'suz oynanır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
DOOM klavye ile ve mouse'suz oynanır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.727 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 7 Mayıs 2021 #12 zoky787 dedi: Doom klavye ile ve mouse'suz oynanır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hayır. Doom Nintendo Power glove ile oynanır! Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
zoky787 dedi: Doom klavye ile ve mouse'suz oynanır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hayır. Doom Nintendo Power glove ile oynanır! Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.561 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 7 Mayıs 2021 #13 reredo dedi: Kontrolcü ile oynayan çok fazla kişi gördüm. PS4'üm olduğu zaman denemiştim ve pek zorlanmamıştım o yüzden sormak istedim Genişletmek için tıkla... Yani zevk alıyorsan Gamepad ile oyna. Eğer Gamepad yoksa hiç dert yok fareyle oynamaya daha uygun oyun zaten.
reredo dedi: Kontrolcü ile oynayan çok fazla kişi gördüm. PS4'üm olduğu zaman denemiştim ve pek zorlanmamıştım o yüzden sormak istedim Genişletmek için tıkla... Yani zevk alıyorsan Gamepad ile oyna. Eğer Gamepad yoksa hiç dert yok fareyle oynamaya daha uygun oyun zaten.