Çözüldü Doom 3 BFG Edition 0xc000007b Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

Mert_in

Hectopat
Daha fazla  
Oyunu açmaya çalıştığımda bu hatayı veriyor. Her yolu denedim ama olmadı.

Çözüm
Belirtilen konumdaki DLL dosyasını silip Visual C++ 2012'yi hem x86 hem de x64 (ARM hariç) olacak şekilde yükleyin. Kurulum esnasında hata alacak olursanız Denetim Masası üzerinden Visual C++ 2012 paketlerini onarın.

C:\Windows\SysWOW64\msvcp110.dll

Daha sonra yine belirtilen DLL dosyasını silip DirectX kurulumunu yapınız. Kurulum esnasında Bing Bar yükleme seçeneğini devre dışı bırakabilirsiniz. Buna ihtiyacınız yok.

C:\Windows\X3DAudio1_7.dll

Sorun çözülmezse yeni bir rapor oluşturup paylaşın.

Son attığım DLL dosyasının konumu eksik olmuş. Düzenledim.

C:\Windows\SysWOW64\X3DAudio1_7.dll

@Mert_in

Sonucu belirtirseniz sevinirim.
abi txt olarak attım ZİP dosyasına dönüştür

Dosya Ekleri

• DOOM3BFGRAPOR.txt
    498,7 KB · Görüntüleme: 37
Son düzenleme:
Belirtilen konumdaki DLL dosyasını silip Visual C++ 2012'yi hem x86 hem de x64 (ARM hariç) olacak şekilde yükleyin. Kurulum esnasında hata alacak olursanız Denetim Masası üzerinden Visual C++ 2012 paketlerini onarın.

C:\Windows\SysWOW64\msvcp110.dll

Daha sonra yine belirtilen DLL dosyasını silip DirectX kurulumunu yapınız. Kurulum esnasında Bing Bar yükleme seçeneğini devre dışı bırakabilirsiniz. Buna ihtiyacınız yok.

C:\Windows\X3DAudio1_7.dll

Sorun çözülmezse yeni bir rapor oluşturup paylaşın.

Son attığım DLL dosyasının konumu eksik olmuş. Düzenledim.

C:\Windows\SysWOW64\X3DAudio1_7.dll

@Mert_in

Sonucu belirtirseniz sevinirim.

Son düzenleme:
Çözüm
Abi sağ ol artık oynayabilirim Quake da başka bir sorun çıktı çözemessem yazarım buraya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…