Doom 3 BFG Edition Türkçe yama

Merhabalar bildiğiniz gibi Doom 3'ün Türkçe yaması Doom 3 bfg Edition'a kurulmuyor ben ise Doom 3'ün Türkçe yamasını Doom 3 bfg Edition'a uyarladım. Çeviri bana ait değildir. Uyarı: Bazı yerler İngilizce olabilir. İndirme linki ise: Doom 3 BFG Edition Türkçe Yama
kanka iyi güzel ama orjinal dildeki satırlardan 1 eksik olmuş bazı yerlerde kayma var o yüzden onu bulabilirsen nerede bir silme işlemi yaptığını daha güzel olabilir.

Merhabalar bildiğiniz gibi Doom 3'ün Türkçe yaması Doom 3 bfg Edition'a kurulmuyor ben ise Doom 3'ün Türkçe yamasını Doom 3 bfg Edition'a uyarladım. Çeviri bana ait değildir. Uyarı: Bazı yerler İngilizce olabilir. İndirme linki ise: Doom 3 BFG Edition Türkçe Yama
Geçmişte hazırladığım hatalı yama, birçok kişinin oyununu bozmuştu. Bu hatayı telafi etmek için oyunu baştan, yapay zeka desteğiyle yeniden çevirdim ve ayrıca oyuna altyazı desteği de ekledim. Çeviriye oyunun DLC'leri de dahildir.

Çeviri yapay zeka tarafından oluşturulduğundan bazı küçük hatalar bulunabilir. Yamayı yalnızca GOG sürümünde test ettim.

Yeni ve düzeltilmiş yamayı aşağıdaki bağlantıdan indirebilirsiniz:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı