4 412473 Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 774 Makaleler 2 Çözümler 2 24 Ağustos 2021 #1 Doom Eternal'da reach the portal bölümünde YouTube'da adam 5 dakika kesiyor canavarları ve kapı açılıyor. Ben aralıksız 35 dk dır kesiyorum, hala bölüm bitmedi? Ayrıca adam ekstra hiçbir şey yapmıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ağustos 2021
Doom Eternal'da reach the portal bölümünde YouTube'da adam 5 dakika kesiyor canavarları ve kapı açılıyor. Ben aralıksız 35 dk dır kesiyorum, hala bölüm bitmedi? Ayrıca adam ekstra hiçbir şey yapmıyor.
Daryl1dx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Kasım 2018 Mesajlar 3.165 Makaleler 1 Çözümler 21 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Ağustos 2021 #2 Oyun eğer korsan ise ondan dolayı olabilir hocam. Bazı oyunlar, korsa oyunları bu gibi yöntemlerle cezalandırıyor.
Oyun eğer korsan ise ondan dolayı olabilir hocam. Bazı oyunlar, korsa oyunları bu gibi yöntemlerle cezalandırıyor.
4 412473 Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 774 Makaleler 2 Çözümler 2 24 Ağustos 2021 #3 Daryl1dx dedi: Oyun eğer korsan ise ondan dolayı olabilir hocam. Bazı oyunlar, korsa oyunları bu gibi yöntemlerle cezalandırıyor. Genişletmek için tıkla... Oyunum orjinal. Oyunu sildim hiç uğraşamam. Kaç defa bölüm bitmedi load yapmak zorunda kaldım. Son düzenleme: 24 Ağustos 2021
Daryl1dx dedi: Oyun eğer korsan ise ondan dolayı olabilir hocam. Bazı oyunlar, korsa oyunları bu gibi yöntemlerle cezalandırıyor. Genişletmek için tıkla... Oyunum orjinal. Oyunu sildim hiç uğraşamam. Kaç defa bölüm bitmedi load yapmak zorunda kaldım.