M Metehancakir Decapat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2023 #1 Oyunu açmaya çalıştığımda başlıktaki hatayı alıyorum. Çözümü nasıldır acaba? Dosya Ekleri resim_2023-05-25_123627682.png 33,7 KB · Görüntüleme: 67
olvidobc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2020 Mesajlar 1.941 Çözümler 15 25 Mayıs 2023 #2 Laptop mu kullanıyorsunuz? Artı 0 Eksi
KS KS M Metehancakir Decapat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2023 #3 olvidobc dedi: Laptop mu kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Evet laptop. Artı 0 Eksi
olvidobc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2020 Mesajlar 1.941 Çözümler 15 25 Mayıs 2023 #4 Metehancakir dedi: Evet laptop. Genişletmek için tıkla... Igpu'dan dolayı oluyormuş bu sorun. şu çözümü deneyin isterseniz. NVIDIA Support nvidia.custhelp.com Artı 0 Eksi
Metehancakir dedi: Evet laptop. Genişletmek için tıkla... Igpu'dan dolayı oluyormuş bu sorun. şu çözümü deneyin isterseniz. NVIDIA Support nvidia.custhelp.com
KS KS M Metehancakir Decapat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2023 #5 olvidobc dedi: Igpu'dan dolayı oluyormuş bu sorun. şu çözümü deneyin isterseniz. NVIDIA Support nvidia.custhelp.com Genişletmek için tıkla... Yazanları yaptım ama düzelmedi. fatih murdock dedi: Hocam oyunu Steam'den aldıysanız bir şey soracağım bende. Ben oyunda DLSS açamıyorum. Açtığım an 90 100 FPS'ler 30 40'a kadar düşüyor. İnternette bu sorun bu oyunda bayağı popülermiş. Sende açılıyor mu DLSS veya çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam ben oyunu açamıyorum Artı 0 Eksi
olvidobc dedi: Igpu'dan dolayı oluyormuş bu sorun. şu çözümü deneyin isterseniz. NVIDIA Support nvidia.custhelp.com Genişletmek için tıkla... Yazanları yaptım ama düzelmedi. fatih murdock dedi: Hocam oyunu Steam'den aldıysanız bir şey soracağım bende. Ben oyunda DLSS açamıyorum. Açtığım an 90 100 FPS'ler 30 40'a kadar düşüyor. İnternette bu sorun bu oyunda bayağı popülermiş. Sende açılıyor mu DLSS veya çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam ben oyunu açamıyorum
Yelbegenn Femtopat Katılım 27 Mayıs 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2023 #6 olvidobc dedi: IGPU'dan dolayı oluyormuş bu sorun. Şu çözümü deneyin isterseniz. NVIDIA Support nvidia.custhelp.com Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Benimkinde başarılı şekilde açıldı. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Eylül 2023 Artı 0 Eksi
olvidobc dedi: IGPU'dan dolayı oluyormuş bu sorun. Şu çözümü deneyin isterseniz. NVIDIA Support nvidia.custhelp.com Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Benimkinde başarılı şekilde açıldı.
unovery Decapat Katılım 22 Mart 2022 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2024 #7 olvidobc dedi: Igpu'dan dolayı oluyormuş bu sorun. şu çözümü deneyin isterseniz. NVIDIA Support nvidia.custhelp.com Genişletmek için tıkla... Bu çözüm bende de oldu. Teşekkürler. Artı 0 Eksi
olvidobc dedi: Igpu'dan dolayı oluyormuş bu sorun. şu çözümü deneyin isterseniz. NVIDIA Support nvidia.custhelp.com Genişletmek için tıkla... Bu çözüm bende de oldu. Teşekkürler.
Faithful Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2025 #8 olvidobc dedi: IGPU'dan dolayı oluyormuş bu sorun. Şu çözümü deneyin isterseniz. NVIDIA Support nvidia.custhelp.com Genişletmek için tıkla... Uzun zamandır çözümü arıyordum çok teşekkürler. Artı 0 Eksi
olvidobc dedi: IGPU'dan dolayı oluyormuş bu sorun. Şu çözümü deneyin isterseniz. NVIDIA Support nvidia.custhelp.com Genişletmek için tıkla... Uzun zamandır çözümü arıyordum çok teşekkürler.