Doom Eternal DLC'ler alınır mı?

Sterling_RED

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam, Doom serisi indirime girmiş ben 2016 versiyonunu bitirmiştim. Eternal'da gayet hoş görünüyor ama bir sıkıntı var oyunda epey DLC var bu DLC'ler gerçekten gerekli mi? Maalesef durumum iyi değil sadece ana oyunu alabilirim eğer DLC çok gerekliyse ben başka sefere alabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
DLC'ler kötü diyolardı. Gamepass'de var ana oyun, hem doom oynar hem başka şeylerde oynarsın verme 6 dolar.

DLC'ler gerekli dolayısıyla alınır. İlk 2 oyunda anlatılan hikayeyi derinleştirip güzel bir finale bağlıyor. Eğer DLC'ler oynanmazsa havada kalan çok konu oluyor ve kafa karışıklığına sebebiyet veriyor. Ancak DLC'ler Doom Eternal'dan çok daha zor bilgin olsun. Hatta zamanında çok şikayet geldiği için her ikisini de nerflemişlerdi. Ona rağmen hala çok zorlar. Hangi zorluk seviyesinde oynuyorsun bilmiyorum tabii ben yüzlerce saat oynadığım için artık kolay geliyorlar.

Eğer çok gerekliyse başka sefere alacağım artık.

Nasıl isterseniz. Doom Eternal zaten uzun süre oyalayan bir oyun. Master level'lar sayesinde oynanış süresini bayağı uzattılar. Eliniz rahatlayınca DLC'leri alırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…