maleniaa Hectopat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 733 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2021 #1 Arkadaşlar merhaba. Öncelikle ben Doom Eternal'lı Xbox Game Pass üzerinden indirdim ve oynaya basınca bu hatayı alıyorum. Birkaç gün önce GeForce Experience üzerinden Game Ready sürücüsü indirdim. Eski sürücüye dönmek istediğimde ise aygıt yöneticisi bu şekilde gözüküyor: Ne yapmalıyım? Şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar merhaba. Öncelikle ben Doom Eternal'lı Xbox Game Pass üzerinden indirdim ve oynaya basınca bu hatayı alıyorum. Birkaç gün önce GeForce Experience üzerinden Game Ready sürücüsü indirdim. Eski sürücüye dönmek istediğimde ise aygıt yöneticisi bu şekilde gözüküyor: Ne yapmalıyım? Şimdiden teşekkürler.
U unknownpeople3 Centipat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 469 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer İstanbul 27 Haziran 2021 #2 Hocam NVIDIA sürücülerinizi günceller misiniz? Sonrasında: Aygıt Yöneticisi > Bağdaştırıcıları Görüntüle > Tümleşik Sürücüleri Devre Dışı Bırakın. Artı 0 Eksi
Hocam NVIDIA sürücülerinizi günceller misiniz? Sonrasında: Aygıt Yöneticisi > Bağdaştırıcıları Görüntüle > Tümleşik Sürücüleri Devre Dışı Bırakın.