S Seferdan Hectopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 737 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2022 #1 Bende Doom Eternal almayı düşünüyorum sizce hangi paketi alınmalı arkadaşlar? Ayrıca Stellaris için de paket ya da DLC önerebilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Aralık 2022
Bende Doom Eternal almayı düşünüyorum sizce hangi paketi alınmalı arkadaşlar? Ayrıca Stellaris için de paket ya da DLC önerebilir misiniz?
490836 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2021 Mesajlar 16.013 Makaleler 4 Çözümler 103 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060TI 8GB, Ryzen 5 5600, 16 GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM, ASUS A320M-F, Snowman M200, Aego Gamegaraj 650W PSU Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Aralık 2022 #2 Seferdan dedi: Bende doom eternal almayı düşünüyorum sizce hangi paketi alınmalı arkadaşlar ? Ayrıca Stellaris içinde paket yada dlc önerebilir misiniz ? Genişletmek için tıkla... Doom Eternal için, verilen kostümler ve silahlara özel müzikler bir yana oyunun hikâyesini devam ettiren ve hatta bitiren 2 tane de hikâye DLC'si veriyor. O yüzden Deluxe Edition alınmasını öneriyor çoğu insan.
Seferdan dedi: Bende doom eternal almayı düşünüyorum sizce hangi paketi alınmalı arkadaşlar ? Ayrıca Stellaris içinde paket yada dlc önerebilir misiniz ? Genişletmek için tıkla... Doom Eternal için, verilen kostümler ve silahlara özel müzikler bir yana oyunun hikâyesini devam ettiren ve hatta bitiren 2 tane de hikâye DLC'si veriyor. O yüzden Deluxe Edition alınmasını öneriyor çoğu insan.