Doom Eternal nasıl modlanır?

NoHostHere

Centipat
Selamlar, Doom 2016'dan sonra Doom eternala geçtim oyunu modlayayım dedim. Araştırdım mod için gamebanana sitesinden bir program yükledim ve oyun dosyasının içine attım. Sonra ise eternalmodınjector dosyasına tıkladım ki karşıma normal olmayan bir hata çıkıyor şu şekilde. Belki bilen vardır. Çözebilen varsa yardımcı olsun.

1723414952825.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Yüklediğin mod oyunun EXE'si üstünden checksum yapıyor, yani uygun değillerse işe yaramıyor. Bunu aşmanda kolay değil, özellikle korsan oynuyorsan. Technopat forumunda crack/serial paylaşmak serbest mi bilmiyorum o yüzden işimi şansa bırakmamak adına sadece CsRinRu'ya bir göz atmanı öneririm, eğer patchli bir EXE varsa kesinlikle orada paylaşılmıştır.

Muhtemelen .exe'lerin aynı olmama sebebi 1-2 gün önce oyuna çok büyük bir güncelleme geldi: idStudio güncellemesi.

Bu güncellemenin içeriğine ek olarak oyunun launcher'ı da değişti, ondan daha güncel bir modlama aracı beklemeniz gerekebilir.

Muhtemelen .exe'lerin aynı olmama sebebi 1-2 gün önce oyuna çok büyük bir güncelleme geldi: İdstudio güncellemesi.

Bu güncellemenin içeriğine ek olarak oyunun Launcher'ı da değişti, ondan daha güncel bir modlama aracı beklemeniz gerekebilir.

Doğru diyorsunuz ben de birkaç gün önce güncellemiştim ama unutmuşum bile. İlk iş korsan oynadıklarını varsaydığım için üzüldüm şimdi. Muhtemelen eğer popüler bir modsa, modlama aracından ziyade modun kendisine versiyon kontrolü için update gelir yakında.

Yüklediğin mod oyunun EXE'si üstünden checksum yapıyor, yani uygun değillerse işe yaramıyor. Bunu aşmanda kolay değil, özellikle korsan oynuyorsan. Technopat forumunda crack/serial paylaşmak serbest mi bilmiyorum o yüzden işimi şansa bırakmamak adına sadece Csrinru'ya bir göz atmanı öneririm, eğer patchli bir EXE varsa kesinlikle orada paylaşılmıştır.

Yok hocam Steam'den oynuyorum arkadaşın bahsettiği gibi güncelleme geldi. Bende modlayamıyorum bu sebebden, tam olarak anlamadım. Şimdi benim beklemem mi gerekiyor yoksa yapmam gereken bir şey var mı?

Muhtemelen .exe'lerin aynı olmama sebebi 1-2 gün önce oyuna çok büyük bir güncelleme geldi: İdstudio güncellemesi.

Bu güncellemenin içeriğine ek olarak oyunun Launcher'ı da değişti, ondan daha güncel bir modlama aracı beklemeniz gerekebilir.

Teşekkürler o zaman beklemem gerekiyor. Eğer ki bir çözüm bulursanız beni haberdar ederseniz sevinirim, her şey için teşekkürler.

Yok hocam Steam'den oynuyorum arkadaşın bahsettiği gibi güncelleme geldi. Bende modlayamıyorum bu sebebden, tam olarak anlamadım. Şimdi benim beklemem mi gerekiyor yoksa yapmam gereken bir şey var mı?

Teşekkürler o zaman beklemem gerekiyor. Eğer ki bir çözüm bulursanız beni haberdar ederseniz sevinirim, her şey için teşekkürler.
Modu nereden indirdiyseniz yorumlarına falan bakın popüler bir modsa şimdiden birileri bozuk olduğunu falan yazmıştır. Muhtemelen modder her kimse yakında günceller yeni versiyonunu indirirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı