Y yiğitkerim Decapat Katılım 26 Şubat 2022 Mesajlar 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2023 #1 Doom Eternal oynarken mouse imleci ekranın ortasında kalıyor. Yukarıda da açıkladığım gibi Alt Tab falan işe yaramadı. Ekranın ortasında kalıyor mouse çözümü bilen var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Mayıs 2023
Doom Eternal oynarken mouse imleci ekranın ortasında kalıyor. Yukarıda da açıkladığım gibi Alt Tab falan işe yaramadı. Ekranın ortasında kalıyor mouse çözümü bilen var mı?
yusufklncc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 3.889 Makaleler 22 Çözümler 63 Yer İstanbul 23 Mayıs 2023 #2 Oyunu oynarken Discord açık mı? Açıksa kapatıp deneyin. Artı 0 Eksi
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.819 Makaleler 6 Çözümler 424 Yer İstanbul 23 Mayıs 2023 #3 Gamepad kullanıyorsanız ve bunun için ekstra bir uygulama varsa devre dışı bırakıp steam kontrolcü ayarlarını kullanmayı deneyin. Artı 0 Eksi
Gamepad kullanıyorsanız ve bunun için ekstra bir uygulama varsa devre dışı bırakıp steam kontrolcü ayarlarını kullanmayı deneyin.
KS KS Y yiğitkerim Decapat Katılım 26 Şubat 2022 Mesajlar 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2023 #4 Nasıl çözdüğümü bilmiyorum ama çözdüm teşekkürler. Artı 0 Eksi
G gergingorunusluadamm Picopat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2023 #5 yiğitkerim dedi: Nasıl çözdüğümü bilmiyorum ama çözdüm teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Şu an aynı sorun bende de var gitmiyor bir türlü. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Temmuz 2023 Artı 0 Eksi
yiğitkerim dedi: Nasıl çözdüğümü bilmiyorum ama çözdüm teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Şu an aynı sorun bende de var gitmiyor bir türlü.