x4r
Kilopat
Niye?Geçmiş olsun, öncelikle format atın.
Başta bir şeyler anlatıyordu bende yapayım dedim.Doom Eternal`da türkçe yamaya ne gerek var?
Yama sitesi virüslüymüş galiba o yüzden diyorsan sadece winrarın içerisindeki beni okuyu çalıştırdım bir şey olmaz bence.Geçmiş olsun, öncelikle format atın.
Bana şuan lazım hocam ne yapayım bitmemiş çeviriyi.![]()
Doom Eternal %100 Türkçe Yama - Anonymous Çeviri
Doom Eternal, Anonymous Çeviri tarafından yerelleştirilmiştir. Türkçe yamaya sayfamızdan ulaşabilirsiniz.www.anonymousceviri.com
Çeviri devam ediyor.
Şu an için orijinal oyun ile çalışan yama yok diye biliyorum hocam.Yama sitesi virüslüymüş galiba o yüzden diyorsan sadece winrarın içerisindeki beni okuyu çalıştırdım bir şey olmaz bence.
Bana şuan lazım hocam ne yapayım bitmemiş çeviriyi.
O yamayı az önce bende indirdim cidden çok saçma.Bilen bilir, Game Pass'te oyunun dosyalarına erişemiyosunuz. Ben de sırf bu Türkçe yamayı yüklemek için 1 saat oyunu dumplamakla uğraştım. Daha sonra bu yamanın orijinal oyunda çalışmadığını öğrendim. Başka yama bilen var mı orijinal oyunda çalışan, o kadar uğraştım ya?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.