Doom Eternal vs Terraria

Omen_80

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600h-RX6500M-16gb ram-512gb ssd-144hz ekran-hp victus 15 fb0015nt
RAM
16
Ekran kartı
RX 6500m
İşlemci
5600h
Herkese merhaba, forum sakinleri!
Steam indirimlerini bekliyordum ve nihayet birkaç gün önce geldi. Oyun satın almayı planlıyorum. Uzun zamandır Doom Eternal almak istiyordum ama özellikle Steam üzerinden almak istiyorum çünkü diğer platformlardaki hesapların pek bir değeri olmuyor.
Şu an iki seçenek arasında kaldım:
  • sadece 6 dolara Doom Eternal alabilirim.
  • yaklaşık 1.19 dolara Doom (2016) ve 2.89 dolara da Terraria alabilirim.
Normalde Terraria almayı düşünmüyordum, hatta oyun hakkında pek bir bilgim yok, ama bir arkadaşım rica ettiği için alabilirim.
Sizin fikrinizi merak ediyorum. Daha önce hiç oynamamış biri için Doom 2016 mı yoksa Doom Eternal mı daha iyi olur? ayrıca Terraria nasıl bir oyun?

Kesinlikle DOOM Eternal derim Terraria yerine. DOOM 2016 da çok sağlam oyun ancak Doom Eternal oynanış açısından daha gelişmiş, daha çok akan bir oyun. Daha çok keyif alırsınız. Ben zevkten bayıla bayıla oynamıştım Eternal'ı ilk oynayışımda.

Hocam terraria öğrenmesi baya zor bir oyun özellikle tek başınıza öğrenme süreci çok sıkıcı da oluyor ama öğrendikten sonra muhteşem. Arkadaşınızla oynayacaksanız alabilirsiniz bence.Ben terraria alırdım. İlla doom alacaksanız doom eternal alın derim.

Kesinlikle Doom Eternal derim Terraria yerine. Doom 2016 da çok sağlam oyun ancak Doom Eternal oynanış açısından daha gelişmiş, daha çok akan bir oyun. Daha çok keyif alırsınız. Ben zevkten bayıla bayıla oynamıştım Eternal'ı ilk oynayışımda.

Anladım sağ olun Doom 2016 ve Terraria alsam Doom'u beğenirsem Doom eterna mi alsam diye düşünüyorudum.

Hocam terraria öğrenmesi baya zor bir oyun özellikle tek başınıza öğrenme süreci çok sıkıcı da oluyor ama öğrendikten sonra muhteşem. Arkadaşınızla oynayacaksanız alabilirsiniz bence.Ben terraria alırdım. İlla doom alacaksanız doom eternal alın derim.
illaki doom alıcağım ama terraria alırsamda yanında normal doomda alıcağım sizce hangisi

Anladım sağ olun Doom 2016 ve Terraria alsam Doom'u beğenirsem Doom eterna mi alsam diye düşünüyorudum.

İllaki Doom alacağım ama Terraria alırsamda yanında normal Doom'da alacağım sizce hangisi.

Eternal bence, bir tane olsun tam olsun. Doom 2016 güzel olsa da combat açısından detay açısından eskidi biraz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı