Çözüldü Doom Eternal'da atlayış yapılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Canfunia

Centipat
Daha fazla  
Evet gençler 👋🏻 Doom Eternal'da ya atlayış işini bir ben çözemedim 😅 ya da cidden zor. Nasıl atlayış yapıyorsunuz? Shift lle dash atınca hiç olmuyor. Klavyede boşluk ve e tuşlarına sırası ile senkronize şekilde basıyorum ama uzak mesafeler için sökmüyor. Sırf bu yüzden oyunu bırakacağım gibi, chapter 2'deyim şu an da atlayış yapılmıyor abi. Trainer falan tavsiye etmeyin bu arada onsuz devam etmek istiyorum. Bu arada daha önce Doom serilerine aşinaydım az çok, bir Eternal da atıym dedim de sonuç bu 😅 jump yapamıyorum.

Çözüm
Hocam gerçekten çok basit. Tam nerede olduğunuzu anlamadım ama çıkıntılı duvarlar oluyor onlara dash atıp e basmanız yeterli. Zaten oyun nereye gideceğinizi çok belli ediyor oralardak ibasit parkurları tamamlamanız 1 dakikanızı almaz. Dash oyun başı hemen açılmıyor Exultia bölümüne geldiyseniz açılıyor daha teknolojik bir bölüm orada biraz ilerleyince buluyorsunuz dashi.
Hocam gerçekten çok basit. Tam nerede olduğunuzu anlamadım ama çıkıntılı duvarlar oluyor onlara dash atıp e basmanız yeterli. Zaten oyun nereye gideceğinizi çok belli ediyor oralardak ibasit parkurları tamamlamanız 1 dakikanızı almaz. Dash oyun başı hemen açılmıyor Exultia bölümüne geldiyseniz açılıyor daha teknolojik bir bölüm orada biraz ilerleyince buluyorsunuz dashi.

Çözüm
yapamadım hala 🙂 bir yerde takılı kaldım Exultiada, atlayış için mesafe uzak kalıyor biyerde ya, Youtubeda gameplaylere de baktım geçen geçiyor ama ben geçemedim, en az 50 kere denemişimdir aynı yeri, neyse ya, Residente geçicektim zaten bahane oldu😅

Son düzenleme:
yapamadım hala 🙂 bir yerde takılı kaldım Exultiada, atlayış için mesafe uzak kalıyor biyerde ya, Youtubeda gameplaylere de baktım geçen geçiyor ama ben geçemedim, en az 50 kere denemişimdir aynı yeri, neyse ya, Residente geçicektim zaten bahane oldu😅
Hocam ekran görüntüsü atar mısınız parkurun? Exultia oyunun ilk seviyesi gayet basit parkurları. Sırf yapamadınız diye oyunu bırakmayın derim keyifli bir oyun çünkü.

Kaptan, söylemesi ayıp😁
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
şu videodaki 29:39'da başlayan atlayış, karşıya erişemedim bir türlü işte😅

Exultia ikinci seviye sanırım birde bu arada, ilki hell on earth değil miydi?, orayı bitirmiştim ben, siz ilk chapter demiştiniz de bir önceki yanıtta exultia için

Son düzenleme:
Kaptan, söylemesi ayıp😁
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
şu videodaki 29:39'da başlayan atlayış, karşıya erişemedim bir türlü işte😅

Exultia ikinci seviye sanırım birde bu arada, ilki hell on earth değil miydi?, orayı bitirmiştim ben, siz ilk chapter demiştiniz de bir önceki yanıtta exultia için

Hocam videoda adamın atladığı sarı bir ikon var havada görmüşsünüzdür. O şeyin işlevi sizin dashinizi yenilemesi. Videoda yapıldığı gibi oradaki kemik gibi tutunma yerine tutunun dash basın dümdüz shift basarak bile geçersiniz. Dashi fazla kullanıp havada o sarı şeye çarpın yani ki dashiniz yenilensin.

Kemiğe tutunabiliyorum işte de o sarı ikonu alamadım bir türlü😁 yoksa biliyorum o yenileme yapıyor da, neyse, yarın Pc'de bir daha denerim, büyük hedefim sarı ikon artık😅

Kemiğe tutunabiliyorum işte de o sarı ikonu alamadım bir türlü😁 yoksa biliyorum o yenileme yapıyor da, neyse, yarın Pc'de bir daha denerim, büyük hedefim sarı ikon artık😅
Yapılır dümdüz shift basılacak bir yer ekstra bir olayı yok. İlerideki bazı parkurlar biraz puzzle gibi onlar zor olabilir.

Kaptan birde Eternal ultra grafikte kasıyor, sistemim gayet yeterli oysa, high'e ayarladım bende, sende de mi öyleydi? Yine iyi de ultra olsaydı da fena olmazdı hani 😅

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı