Doom Eternal'ı 2. kez bitirdim

553501

Decapat
Makaleler
3
Oyunu 2.kez bitirdim ve ne yalan söyleyeyim. Son günler aşırı stresliyim ve bu oyun bana ilaç gibi geldi.

@23 w Ne diyorsun? Kesssinlikle alınır, enfes bir oyun. Ama geç kaldın, birkaç gün önce 87 liraya düşmüştü......

Ben de oyunu 2 kez bitirdim, gerçekten strese ilaç gibi geliyor. Çakmadan sahteden şeylere binlerce lira dökeceğine veriyorsun Doom'a paranı cammış gibi stres atıyorsun. Ben özellikle seçim zamanlarında streslenince Doom Eternal girerdim hep. @hellomister ve @leeEVERETT hocam bilir

Şimdi Horde mode ve Battlemode oynamaya başladım.

Oynamadım ama muzikleri playlistimde. Tahminimce oyun içinde kemiğinize kadar hissediliyordur o müzikler. Doğru muyum?
Tabii ki evet! En babası:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@reptile Aslında çoğu kişi (ben dahil) bu sebeple Doom Eternal'ı daha çok sevdi. Oyunu bence daha aksiyonlu yapmış, böyle heyecanlanıyorsun, canın azalınca oradan oraya koşturuyorsun geriliyorsun. Doom 2016 da çok efsane bir oyundur ancak bence Doom Eternal insanı daha çok o aksiyon ortamında hissettiriyor.

@reptile İlk başlarda sıkıcı gelebilir, ama ileride gerçekten aksiyon her seferinde daha da artıyor, oyunu daha önce bitirmediyseniz bitirdikten sonra seveceğinize eminim Ayrıca mekanikleri iyice öğrenin, oyun genelde böyle ekrana bir yazı getirerek görselli bir şekilde info verir. Onlara dikkat edin, mekanikleri iyice öğrenince öyle yerlerde hiç takılmıyorsunuz. Alıştıktan sonra hiç sorun olmadı bende.

Ana karakteri güçlü olan oyun, mutlaka eğlencelidir.
Sırada Asura's Wrath var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…