atillux Decapat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 412 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 7 Ekim 2023 #11 Metro1234 dedi: Dos ile açarım ama ben modlu falan oynayacağım dosbox da mod çalışıyor mu ? Genişletmek için tıkla... GzDoom adlı program ile doom 1-2 oyunlarını ve pek çok doom klonununu windows üzerinde çalıştırabilirsiniz. ZDoom - Downloads zdoom.org Ayrıca Welcome - Doomworld /idgames database frontend adresinden indirebileceğiniz binlerce doom levelini, (.wad) dosyalarını ZDL adlı programı kullanarak GzDoom programına rahatlıkla tanıtıp çalıştırabilirsiniz. Release ZDL 3.2.2.2 · qbasicer/qzdl This is the most recent version of ZDL. github.com Son düzenleme: 7 Ekim 2023
Metro1234 dedi: Dos ile açarım ama ben modlu falan oynayacağım dosbox da mod çalışıyor mu ? Genişletmek için tıkla... GzDoom adlı program ile doom 1-2 oyunlarını ve pek çok doom klonununu windows üzerinde çalıştırabilirsiniz. ZDoom - Downloads zdoom.org Ayrıca Welcome - Doomworld /idgames database frontend adresinden indirebileceğiniz binlerce doom levelini, (.wad) dosyalarını ZDL adlı programı kullanarak GzDoom programına rahatlıkla tanıtıp çalıştırabilirsiniz. Release ZDL 3.2.2.2 · qbasicer/qzdl This is the most recent version of ZDL. github.com
Metro1234 Decipat Katılım 16 Nisan 2023 Mesajlar 1.270 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Hp g6 ProBook Samsung Galaxy J7 Prime Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2023 #12 436078 dedi: dos menüsü? Genişletmek için tıkla... Tamam dosbox u biliyorum sadece mod için bu konuyu açtım.
436078 dedi: dos menüsü? Genişletmek için tıkla... Tamam dosbox u biliyorum sadece mod için bu konuyu açtım.